24 C
Athens

Πικέ: Δε λέω «όχι» στο να γίνω πρόεδρος της Μπαρτσελόνα

Ο Ζεράρ Πικέ μίλησε στο El Larguero και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει πρόεδρος της Μπαρτσελόνα στο μέλλον.

Ο πρώην αμυντικός των Μπλαουγκράνα ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν του λείπει του ποδόσφαιρο και πρόσθεσε πως πίστευε από την αρχή ότι ο Λιονέλ Μέσι θα καταλήξει στην Ίντερ Μαϊάμι.

Αναλυτικά:

«Δεν μου λείπει το ποδόσφαιρο καθόλου. Είναι ένα στάδιο που πέρασε. Όταν παίρνεις την απόφαση, την παίρνεις. Το να κοιτάς πίσω δεν χρησιμεύει. Πήγε πολύ καλά, ούτε που το ονειρευόμουν. Κέρδισα όλα όσα κέρδισα στην ομάδα της ζωής μου.

Πίστευα ότι ο Μέσι θα πάει στην Ίντερ Μαϊάμι από την αρχή. Του πρόσφεραν αστρονομικά ποσά, αλλά υπήρχε επίσης η επιλογή να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, κάτι που νομίζω ότι σκέφτηκε.

Στο Μαϊάμι υπάρχουν πολλοί Λατίνοι, η προσαρμογή θα είναι εύκολη, η ζωή είναι καλή και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του MLS. Φαινόταν δύσκολο για αυτόν να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Δεν ξέρω όλα τα νούμερα του συλλόγου, αλλά από όσα λέγονται στον Τύπο, ήταν μια πολύπλοκη μεταγραφή και δεν έγινε. Δεν έχω πληροφορίες για το αν ήταν εφικτό».

Για το πώς θα έβλεπε τον εαυτό του στην προεδρία της Μπαρτσελόνα: «Υπάρχει πολύς δρόμος για να γίνω πρόεδρος της Μπαρτσελόνα. Δεν λέω όχι, αλλά το βλέπω μακρινό».

Ενώ για το ενδεχόμενο της Σαουδικής Αραβίας ανέφερε: «Δεν είχα πρόταση κι ούτε θα πήγαινα, πάντα έλεγα ότι ο σύλλογος της ζωής μου ήταν η Μπαρτσελόνα και μετά θα αποσυρόμουν.

Ήταν πολύ ξεκάθαρο, το ποδόσφαιρο ήταν συνδεδεμένο με την Μπαρτσελόνα. Το να κάνω πράγματα για τα χρήματα δεν είναι ο τρόπος που λειτουργώ. Επενδύουν, καταλαβαίνω ότι είναι και για να επενδύσουν στην εικόνα τους και ο κόσμος του ποδοσφαίρου αλλάζει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς