19.1 C
Athens

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την πρόσληψη του Λουίς Ενρίκε ως το 2025

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ αποδεσμεύτηκε και τυπικά, ο Λουίς Ενρίκε ανέλαβε και επίσημα για τα επόμενα δύο χρόνια την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι πρωταθλητές Γαλλίας ανακοίνωσαν την πρόσληψη του πολύπειρου Ισπανού προπονητή, ο οποίος επιστρέφει σε πάγκο συλλόγου μετά από το 2017, όταν και έφυγε από την Μπαρτσελόνα για λογαριασμό της εθνικής Ισπανίας.

Ο Ενρίκε μετά τις υπογραφές δήλωσε ότι: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στο Παρίσι για να ζήσω μια νέα εμπειρία εδώ. Είναι τόσο ωραίο να συναντάς καινούργιους ανθρώπους, να ζεις σε αυτή την πόλη, να μαθαίνεις μια νέα γλώσσα και πάνω από όλα να προπονείς την Παρί Σεν Ζερμέν».

Ο Ισπανός κάθισε σε δύο διαφορετικές θητείες (Ιούλιος 2018-Ιούνιος 2019 και Νοέμβριος 2019-Δεκέμβριος 2022) στον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας του ενώ νωρίτερα εργάστηκε στην Μπαρτσελόνα (2014-2017) – όπου κατέκτησε συνολικά δύο πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα, ένα Super Cup, ένα Champions League κι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και άφησε πολύ μεγάλη κληρονομιά – τη Θέλτα και τη Ρόμα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς