23.2 C
Athens

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση με Γκοτζαμανίδη και Τόμας για τον Πανσερραϊκό

Σε δύο πολύ σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε ο Πανσερραϊκός, που ανακοίνωσε τους Νίκο Γκοτζαμανίδη και Ματίας Τόμας.

Τα Λιοντάρια έχουν περάσει και επίσημα στην εποχή Πάμπλο Γκαρσία και έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέας σεζόν που θα τους βρει στη Super League. Σήμερα προχώρησαν στην ανακοίνωση δύο μεταγραφών, με τους Γκοτζαμανίδη και Τόμας να υπογράφουν αμφότεροι συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο νεαρός αμυντικός Γκοτζαμανίδης, που έχει περάσει από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, αγωνίστηκε τα προηγούμενα τρία χρόνια στην ΑΕΛ με την οποία κατέγραψε 40 εμφανίσεις.

Ο Τόμας έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό τα τελευταία δύο χρόνια, όπου μετακόμισε στη χώρα μας για λογαριασμό του Ηρακλή. Με τη φανέλα του Γηραιού αγωνίστηκε σε 60 παιχνίδια έχοντας 16 γκολ και 18 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού για τον Γκοτζαμανίδη:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Γκοτζαμανίδη. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο Νίκος Γκοτζαμανίδης είναι γεννημένος στις 25/01/2001 στην Κατερίνη, έχει ύψος 1.89 και αγωνιζόταν στην Λάρισα, με την οποία την τελευταία τριετία κατέγραψε 40 συμμετοχές και 2 γκολ. Νωρίτερα ήταν επαγγελματίας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και είχε αγωνισθεί στην ομάδα U19 σε 55 αγώνες και είχε πετύχει 5 γκολ, ενώ ήταν διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας μας U16, U17, U18 και U19 με 20 συμμετοχές και 2 γκολ.

Νίκο, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πανσερραϊκού».

Η ανακοίνωση για τον Τόμας:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Mathias Tomas. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο Mathias Tomas είναι γεννημένος στις 30/01/2001 στην Ουρουγουάη, έχει ύψος 1.74 και ξεχώρισε την τελευταία διετία αγωνιζόμενος στον Ηρακλή, με τον οποίον κατέγραψε 60 συμμετοχές, 16 γκολ και 18 ασίστ. Νωρίτερα αγωνιζόταν στην πατρίδα του με τη φανέλα της Μπόστον Ρίβερ και της Γιουβεντούδ, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με την U17».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς