17.7 C
Athens

Απίστευτο: Ο Άγιος Δημήτριος ανακοίνωσε τον 38χρονο Λεονάρντο, 15 χρόνια μετά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό!

15 χρόνια μετά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και 5 μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, ο Λεονάρντο Ζεσούς ανακοινώθηκε από τον Άγιο Δημήτριο της Α' ΕΠΣΑ

Πριν από 15 και κάτι χρόνια, ο Ολυμπιακός ανακοίνωνε την απόκτηση του Λεονάρντο Ζεσούς, ενός αριστερού μπακ από την τότε άσημη Πορτουγκέζα που λίγους μήνες αργότερα θα τη μάθαινε όλη η Ελλάδα λόγω του μεταγραφικού σίριαλ με τον αλησμόνητο Ντιόγκο.

Ο Λεονάρντο δεν κατάφερε να αντέξει το βάρος της ερυθρόλευκης, κάποια στιγμή αργότερα δοκίμασε την τύχη του και στον ΠΑΟΚ ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε ένα τουρ σε ομάδες μικρών κατηγοριών της Βραζιλίας. Μέχρι που το 2018, σε ηλικία 33 ετών, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, παίζοντας τότε σε ομάδα της 4ης κατηγορίας.

Διαβάστε τον αποχαιρετισμό του Λεονάρντο όταν αποχώρησε από την ενεργό δράση το 2018:

Λεονάρντο Ζεσούς αποχώρηση

Φανταστείτε λοιπόν την έκπληξη που προκαλεί η είδηση πως ο Λεονάρντο ανακοινώθηκε από τον Άγιο Δημήτριο και θα αγωνιστεί με τη φανέλα της «Μπάρτσα» στην Α’ ΕΠΣΑ, πέντε χρόνια μετά το τέλος της καριέρας του!

Κι αν δεν το πιστεύετε ακόμα ότι είναι ο ίδιος, δείτε τη φωτογραφία του κείμενου και διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του Αγίου Δημητρίου!

«ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑ,Ο LEONARDO DE JESUS GERALDO ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ!!!!!

Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ανακοινώνει την απόκτηση του βραζιλιάνου ακραίου μπάχ χάφ Leonardo de Jesus Geraldo για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΖΙΝΕΥΡΑΚΗΣ έκανε πάλι αυτό που κάνουν λίγοι και έφερε στην ομάδα μας έναν απο τους κορυφαίους ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει απο το ελληνικό ποδόσφαιρο,βιογραφικό που ζαλίζει:

Λεονάρντο Ζεσούς Ολυμπιακός

Τα πρώτα του ποδοαφριρικά βήματα τα έκανε στην πορτουγκέζε, γνωστός στο ελληνικό κοινό έγινε στον Ολυμπιακό ο οποίος δαπάνησε γύρω στα 2,5 εκ ευρώ. Η μεταγραφή έκλεισε και ο Λεονάρντο ήρθε στον Ολυμπιακό παίρνοντας φανέλα βασικού από τα πρώτα παιχνίδια. Με την ταχύτητα του βοήθησε αρκετά στον δεύτερο γύρο της σεζόν 2007-2008 ενισχύοντας την αριστερή πλευρά που είχε εκτός τον μονίμως τραυματία Ραούλ Μπράβο και τον 36άρη Τζόρτζεβιτς και έκλεισε τη σεζόν νταμπλούχος, σημειώνοντας 15 συμμετοχές συνολικά.

Η καλύτερη σεζόν για τον Λεονάρντο από πλευράς συμμετοχών και γκολ (31 συμμετοχές / 4 γκολ, ένα εκ των οποίων στη φάση των ομίλων του Champions League, στον νικηφόρο αγώνα με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη) συνέπεσε με τη χειρότερη χρονιά του Ολυμπιακού στην 20ετία, καθώς η ομάδα που άλλαξε τέσσερις φορές προπονητή (Κετσπάγια, Μπάντοβιτς, Ζίκο και ξανά Μπάντοβιτς) έχασε όχι μόνο το πρωτάθλημα, αλλά και την έξοδο στο Champions League.

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο Leonardo την φετινή χρονιά.

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς