24 C
Athens

Wimbledon: Τσιτσιπάς, Σάκκαρη και άλλοι… 90 αγώνες στο πρόγραμμα!

Δουλειές… με φούντες έχουν σήμερα οι διοργανωτές του Wimbledon, που προσεύχονται να επιβεβαιωθούν οι μετεωρολογικές προβλέψεις της ημέρας και ο ήλιος να κάνει την εμφάνισή του πάνω από τα γήπεδα. Η χθεσινή βροχόπτωση ξεκίνησε από νωρίς, με αποτέλεσμα τα περισσότερα παιχνίδια να αναβληθούν είτε να διακοπούν μετά το ξεκίνημά τους. Τα κορτ σκεπάστηκαν, το γρασίδι στέγνωσε και το πρόγραμμα της τρίτης ημέρας περιλαμβάνει όλες τις αναμετρήσεις που μεταφέρθηκαν από την Τρίτη, μαζί με τις σημερινές, ήτοι 92 αγώνες!

Μεταξύ των αγώνων που έμειναν πίσω και… στριμώχτηκαν στο πρόγραμμα είναι και εκείνοι της Μαρίας Σάκκαρη και του Στέφανου Τσιτσιπά. Πρώτη θα ξεκινήσει την προσπάθειά της η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που δεν πρόλαβε να μπει στο κορτ χθες λόγω της κακοκαιρίας και θα βρει απέναντί της τη Μάρτα Κόστιουκ (Novasports 1HD, 13:00).

Στο ίδιο κορτ θα μπει λίγο αργότερα (16.00, Novasports 1HD), αφού ολοκληρωθεί το ματς του Χόφμαν με τον Φριτς, που βρίσκεται στο 5ο σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τη συνέχεια της μάχης του με τον Ντόμινικ Τιμ. Ο Έλληνας τενίστας καλείται να ανατρέψει την κατάσταση, καθώς ο Αυστριακός προηγείται με 1-0 στα σετ, ενώ η αναμέτρηση διακόπηκε στο δεύτερο σετ με το σκορ στο 4-3 υπέρ του Τσιτσιπά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς