18.2 C
Athens

«Ο Τσάβι παίρνει συνέχεια τηλέφωνο τον Νταρντέρ – Τον θέλει όλη η Ισπανία και είναι λογικό»

Ο Σέρτζι Νταρντέρ έδωσε το «παρών» στην πρώτη της Εσπανιόλ με τα εργομετρικά και τις ιατρικές εξετάσεις με το μέλλον του να μην έχει ξεκαθαρίσει οριστικά, σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, αν και η πλάστιγγα γέρνει προς την παραμονή του. Κι αυτό μάλιστα αποτυπώνεται στα λεγόμενα του αθλητικού διευθυντή της Αλμερία, η οποία έχει προπονητή τον Βιθέντε Μορένο (πρώην κόουτς της Εσπανιόλ).

«Όλες οι ομάδες της Primera τον θέλουν επειδή είναι ένας φανταστικός παίκτης. Ελπίζω πως θα μπορούσε να έρθει εδώ αν και δεν εξαρτάται από τον προπονητή μας αλλά από τον σύλλογό του. Η Εσπανιόλ δεν έχει ανοίξει διαπραγματεύσεις με καμία ομάδα. Έχουμε καλές σχέσεις μαζί της, αλλά γνωρίζουμε πως θέλει να κρατήσει όλους τους παίκτες που είναι σημαντικοί και ειδικά τον συγκεκριμένο», ανέφερε χαρακτηριστικά, την ώρα που η AS και η Mundo Deportivo υποστηρίζουν πως ο Νταρντέρ δεν έχει μιλήσει με κάποιον από την Εσπανιόλ για να εκφράσει διάθεση για αποχώρηση αλλά ούτε και οι Πέρικος του έχουν ζητήσει κάτι τέτοιο.

Το ρεπορτάζ της AS υποστηρίζει μάλιστα πως ο Τσάβι τον έχει πάρει τηλέφωνο αρκετές φορές καθώς τον θέλει στην Μπαρτσελόνα, με τον παίκτη τις τελευταίες μέρες να μένει επικεντρωμένος στην Εσπανιόλ και να έχει αποκοπεί από τα σενάρια που τον αφορούν.

Υπενθυμίζεται πως το όνομα του Ισπανού χαφ έχει ακουστεί και για τον Ολυμπιακό σε κάποιες πολύ αισιόδοξες προσεγγίσεις με τον ανταγωνισμό φυσικά να είναι τεράστιος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς