19.1 C
Athens

Γιαννακόπουλος και Αταμάν συναντήθηκαν και ανέλυσαν τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού

Οι δύο άνδρες τα είπαν τόσο για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις των Πρασίνων όσο και για το κομμάτι των αποδεσμεύσεων, θέτοντας ορισμένες προτεραιότητες για το ρόστερ της νέας σεζόν

Συνάντηση κορυφής για Γιαννακόπουλο και Αταμάν και στο φόντο… μεταγραφική ενίσχυση για τον Παναθηναϊκό, που για την ώρα έχει ανακοινώσει περισσότερες αποδεσμεύσεις παρά μεταγραφές.

Συγκεκριμένα οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στην Αθήνα την Δευτέρα (3/7) και έβαλαν κάτω όλα τα δεδομένα για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις των Πρασίνων που μέχρι σήμερα έχουν συμφωνήσεις με τους Κώστα Αντετοκούνμπο, Χουγκάζ, Μωραϊτη και Λεσόρ.

Αναφορικά με το κομμάτι των αποχωρήσεων, παρελθόν από το «τριφύλλι» αποτελούν ήδη οι Πάρις Λι, Νέιτ Γουόλτερς, Ντέρικ Γουίλιαμς και Αρτούρας Γκουντάιτις, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι ξένοι αλλά κι Έλληνες, με το μέλλον του Δημήτρη Αγραβάνη να βρίσκεται επίσης στον «αέρα».

Βασικό μέλημα των επόμενων κινήσεων για τον Παναθηναϊκό είναι η απόκτηση ενός βασικού γκαρντ είτε από την ευρωπαϊκή αγορά είτε από την Free Agency του NBA, που εξετάζεται ενδελεχώς από τον Αταμάν και τους συνεργάτες του, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τους δίνει το ελεύθερο της επιλογής. Οριστικές εξελίξεις αναμένονται εντός των επόμενων ημερών…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς