22.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Οι 6+1 παίκτες που ο Μαρτίνεθ δεν υπολογίζει για την προετοιμασία στην Αυστρία

Οι Ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται για το «χτίσιμο» τους ενόψει της νέας σεζόν, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να έχει κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό στα πρόσωπα που δεν υπολογίζει ούτε για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας στην Αυστρία, όπου θα «χτιστούν» οι Ερυθρόλευκοι ενόψει της νέας σεζόν από τις 5 μέχρι τις 19 Ιουλίου υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Με βάση τα όσα έχει δει στις προπονήσεις μέχρι σήμερα αλλά και τις συζητήσεις του με τον Κορδόν ο Ισπανός τεχνικός έχει κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό στα πρόσωπα που θα πάρει μαζί του στην Αυστρία αλλά κι αυτούς που δεν υπολογίζονται και θα μείνουν στην Αθήνα προκειμένου να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Ρέντη, ο Παϊτίμ Κασάμι προτιμήθηκε να μείνει εκτός της αποστολής που θα ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα την Τρίτη 4 Ιουλίου. Ο Ελβετός μέσος φαίνεται να μην υπολογίζεται από τον Μαρτίνεθ και λογικά δεν θα πάρει μία δεύτερη ευκαιρία στην Αυστρία.

Στον Πειραιά θα παραμείνουν και οι Φαντιγκά, Μουζακίτης, Κρίστινσον που επίσης δεν υπολογίζονται, ενώ ερωτηματικά αποτελούν οι Πέπε και Καρβάλιο, με τον δεύτερο πάντως να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για να μπει από το… παράθυρο στην αποστολή των Πειραιωτών.

Από εκεί και πέρα, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η κατάσταση για τον Μαντί Καμαρά, με τον Αφρικανό μέσο να προέρχεται από έναν σοβαρό τραυματισμό και το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού να τον «τσεκάρει» καθημερινά για να διαπιστωθεί αν θα είναι σε θέση να ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ενσωματώθηκαν 7 διεθνείς στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς