20.7 C
Athens

O Άρης συμφώνησε με τον Νέβεν Τζούρασεκ για τη θέση του αμυντικού μέσου

Ο 24χρονος Κροάτης μέσος είναι η επιλογή του Ρόμπερτ Παλίκουτσα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Άρη - Αναμένεται μαζί με τον Μενέντεζ την Τρίτη (4/7) στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κίτρινους

Μεταγραφών συνέχεια στον Άρη που έχει έρθει σε συμφωνία με τον Κροάτη μέσο, Νέβεν Τζούρασεκ, για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής.

Έρχεται την Τρίτη (4/7) στη Θεσσαλονίκη ο παίκτης για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κίτρινους.

Ο Κροάτης αμυντικός μέσος αποτελεί μία ξεκάθαρη επιλογή του Ρόμπερτ Παλίκουτσα, ο οποίος μετά τον Πάβιτσιτς φέρνει έναν ακόμη συμπατριώτη του στη Θεσσαλονίκη. Ο Τζούρασεκ τη σεζόν που αφήσαμε πίσω μας αγωνίστηκε στην Ουκρανία με τη φανέλα της Σαχτάρ Ντόνετσκ καταγράφοντας συνολικά 26 συμμετοχές με 1 γκολ και 3 ασίστ, ενώ πήρε παραστάσεις και από το κορυφαίο επίπεδο του Champions League.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης με τις Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ντνίπρο, Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και Ολίμπια Λιουμπλιάνας στη Σλοβενία.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς