20.6 C
Athens

Στη λίστα της Νιούκαστλ οι Γκάλαχερ και Φίλιπς

Δύο πολύ αξιόλογες περιπτώσεις για ενίσχυση στα χαφ έχει στη λίστα της η Νιούκαστλ.

Πρόκειται για τον Κόνορ Γκάλαχερ της Τσέλσι και τον Κάλβιν Φίλιπς της Μάντσεστερ Σίτι, με τη δεύτερη περίπτωση να μοιάζει λίγο πιο… βατή.

Κι αυτό γιατί ο Φίλιπς αν και ήταν επιλογή του Πεπ Γκουαρδιόλα, δεν βρήκε τον χρόνο που ήθελε την πρώτη του χρονιά στο Μάντσεστερ και τα πράγματα τη νέα σεζόν μοιάζουν ακόμη πιο δύσκολα.

Ο 27χρονος που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Λιντς, κατέγραψε μόλις 21 εμφανίσεις χωρίς να πετύχει κάποιο τέρμα ή να μοιράσει κάποια ασίστ.

Όσον αφορά τον Γκάλαχερ, η Τσέλσι τον έκανε δικό της επίσης το περασμένο καλοκαίρι από την Κρίσταλ Πάλας και μάλιστα πήρε αρκετές συμμετοχές σε μια χρονιά που δεν κύλησε καλά για τους Μπλε του Λονδίνου. Συγκεκριμένα κατέγραψε 45 συμμετοχές, έχοντας 3 γκολ και 1 ασίστ.

Η αξία των δύο ποδοσφαιριστών είναι πάνω κάτω η ίδια (γύρω από τα 32 εκατ. ευρώ) και μένει να φανεί που θα κάτσει τελικά η μπίλια για τις Καρακάξες. Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι διεθνείς με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας, με τον Φίλιπς να έχει πολύ πιο ενεργό ρόλο στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς