24 C
Athens

Superdeporte: «Κερδίζει την κούρσα η Ράγιο, προχωρημένες οι διαπραγματεύσεις για Ντε Φρούτος»

Οι Ισπανοί θεωρούν πως τις επόμενες μέρες ο Ντε Φρούτος θα κλείσει στη Ράγιο Βαγιεκάνο, η οποία έχει προχωρήσει αρκετά τις διαπραγματεύσεις με τη Λεβάντε για την απόκτησή του

Έτοιμη να κάνει δικό της τον Χόρχε Ντε Φρούτος, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε ο Ολυμπιακός, είναι η Ράγιο Βαγιεκάνο καθώς πιέζει τη Λεβάντε για την απόκτησή του και υπάρχουν εξελίξεις. Όσο οι μέρες περνούν μάλιστα, η ομάδα από τη Βαλένθια βρίσκεται και σε μεγάλη πίεση καθώς θέλει να πουλήσει παίκτες για να έχει έσοδα.

Οι Μαδριλένοι είχαν βάλει στο τραπέζι 2.000.000 ευρώ και την παραχώρηση του Χόνι Μοντιέλ, ο οποίος την περασμένη σεζόν έπαιξε δανεικός στη Λεβάντε στη θέση του επιτελικού μέσου κι έκανε μια γεμάτη χρονιά με 7 γκολ και 3 ασίστ σε 39 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Όπως προκύπτει ωστόσο τις τελευταίες ώρες σύμφωνα με τη Superdeporte, οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών έχουν προχωρήσει καθώς η Ράγιο επιμένει και όλα δείχνουν πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η συμφωνία θα κλείσει.

Το ακριβές ποσό δεν έχει ακόμα φιξαριστεί (το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή ανήκει στη Ρεάλ) ωστόσο φαίνεται πως θα φτάσει τα 3.000.000 ενώ θα δοθεί και ο Μοντιέλ ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Με τη Λεβάντε ο 26χρονος Ντε Φρούτος κατέγραψε 112 συμμετοχές με 13 γκολ και 27 ασίστ σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου αλλά και στο Κύπελλο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς