22.8 C
Athens

ΠΑΟΚ: Ο Τροστ-Εκόνγκ έρχεται, ο Ίνγκασον πωλείται στη Μίντιλαντ

Η πίεση του Ίνγκασον είχε αποτέλεσμα καθώς ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να τον παραχωρήσει στη Μίντιλαντ και να ικανοποιήσει την επιθυμία του Ισλανδού αρχηγού του, την ώρα που ο Τροστ-Εκόνγκ έρχεται για να καλύψει το κενό του

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τη Γουότφορντ για τη μεταγραφή του Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ και ο Νιγηριανός στόπερ έρχεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη για ιατρικά και υπογραφές. Η απόκτηση κεντρικού αμυντικού, λοιπόν, είναι αποτέλεσμα της διαφαινόμενης μεταγραφής του Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον στη Μίντιλαντ.

O 29χρονος διεθνής Ισλανδός κεντρικός αμυντικός και αρχηγός του ΠΑΟΚ πίεζε εδώ και μέρες για να παραχωρηθεί στους Δανούς και η επιθυμία του θα πραγματοποιηθεί καθώς η Μίντιλαντ ανέβασε την προσφορά της στα 3.600.000 ευρώ και πλέον οι δύο πλευρές είναι μια ανάσα από την οριστική συμφωνία. Το ποσό μαζί με τα μπόνους θα φτάσει τα 4.000.000 ευρώ, όσα έδωσε ο ΠΑΟΚ στη Ροστόφ τον Ιανουάριο του 2019 για να τον αποκτήσει.

Ο Ίνγκασον κατέγραψε 148 συμμετοχές με 15 γκολ και 4 ασίστ και πανηγύρισε την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και δύο Κυπέλλων αποτελώντας έναν από τους πιο σταθερούς κεντρικούς αμυντικούς της Super League.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς