21.7 C
Athens

Παππάς: Θα χτίσει μια πολύ δυνατή ομάδα ο Παναθηναϊκός και θα επανέλθει στην κορυφή

Ο Νίκος Παππάς έκλεισε το κεφάλαιο του επαγγελματικού αθλητισμού και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο OPEN Sport παραδέχθηκε πως τα συναισθήματα παραμένουν ανάμεικτα.

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στην εποχή Αταμάν στους Πράσινους υποστηρίζοντας πως χτίζεται μια δυνατή ομάδα και ο σύλλογος θα επανέλθει στην κορυφή.

«Τα συναισθήματα είναι λίγο ανάμεικτα. Προφανώς κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου, ο επαγγελματικός αθλητισμός. Παρόλα αυτά το μπάσκετ δεν σταματά, είναι ένα σπορ, ένα χόμπι που ασχολούμαι από μικρό παιδί. Τώρα, αν θα παίζω σε κάποιο ερασιτεχνικό σωματείο ή στη γειτονιά με τους φίλους μου, δεν έχει σημασία, θα το απολαμβάνω το ίδιο. Από εκεί και πέρα, εντάξει, τελείωσα δεν με τον καλύτερο τρόπο, ήθελα να κατακτήσω έναν ακόμα τίτλο με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν έχω μπασκετικά απωθημένα. Ευτυχώς καταφέραμε να κατακτήσουμε πολλούς τίτλους», ανέφερε μεταξύ άλλων στο OPEN.

 

Για το αν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό στην εποχή Αταμάν από άλλο πόστο: «Είχαμε κάνει μια κουβέντα και στη μέση της χρονιάς για να αναλάβω άλλο πόστο απλά εγώ ήθελα να συνεχίσω να παίζω. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τους ανθρώπους της διοίκησης και με τον κ. Γιαννακόπουλο και θα το δούμε στο μέλλον. Σίγουρα τα πρώτα μηνύματα, οι πρώτες ενδείξεις είναι ενθαρρυντικές, θεωρώ ότι θα χτίσει μια πολύ δυνατή ομάδα ξανά ο Παναθηναϊκός και θα επανέλθει ξανά εκεί που του αξίζει, στην κορυφή».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς