17.8 C
Athens

Ο συνιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι αποκάλυψε τα χρήματα που θα παίρνει ο Μέσι στο MLS

Αποκαλύψεις σχετικά με το «χρυσό» συμβόλαιο που υπέγραψε ο Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι και το πρωτάθλημα του MLS έκανε ο συνιδιοκτήτης της αμερικάνικης ομάδας, Χόρχε Μας.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπέκαμ στην ομάδα του Μαϊάμι μίλησε στην γαλλική «El Pais» για τις λεπτομέρειες που έκαναν τον Αργεντινό σούπερ σταρ να πει το «ναι» στην Ίντερ Μαϊάμι και να απορρίψει τόσο τα 400 εκατομμύρια της Αλ Χιλάλ όσο και την προοπτική επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα είπε: «Περίπου 50 με 60 εκατομμύρια τον χρόνο», ήταν η ατάκα του για τις χρηματικές απολαβές του Μέσι ενώ πρόσθεσε σχετικά με τη συνέχεια στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

«Το 2019 αρχίσαμε να σκεφτόμαστε πώς θα μπορούσαμε να τον φέρουμε. Τρία χρόνια παλεύαμε. Τον 1,5 χρόνο πολύ έντονα. Πολλές συζητήσεις με τον Χόρχε Μέσι. Έκλεισε στα τέλη Μαΐου.

Ο Ντέβιντ Μπέκαμ μίλησε με τον Λέο μόνο για τα ποδοσφαιρικά, επειδή αγωνιζόταν ακόμα. Δεν ήθελα να αισθάνεται πίεση. Μιλήσαμε στη Βαρκελώνη, στο Μαϊάμι, στο Ροσάριο, στην Ντόχα. Πέρασα όλο το Μουντιάλ στο Κατάρ, παρακολουθώντας την Αργεντινή. Το συμβόλαιο με την Apple ήταν πολύ σημαντικό για να κλείσει η συμφωνία».

Όσο για το τι βλέπει να κάνει ο Αργεντινός στις ΗΠΑ, είπε: «Ο Μέσι μπορεί να μετατρέψει το MLS σε ένα από τα 2-3 πιο μεγάλα πρωταθλήματα του κόσμου. Νομίζω ότι θέλει να αφήσει το σημάδι του και μπορεί να το κάνει πέρα από το ποδόσφαιρο. Όταν αποσυρθεί, θα έχει μετοχικό μερίδιο στον σύλλογο. Φαντάζομαι μια ζωή μετά το ποδόσφαιρο παρόμοια με του Ντέιβιντ ή του Μάικλ Τζόρνταν».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς