19 C
Athens

Το άκρως… ελληνικό σχόλιο του Μπάρτρα στον Παπασταθόπουλο και ο σεβασμός του Μίτσελ (pic)

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν καθώς οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους μετά από 2,5 χρόνια κοινής πορείας.

Ο πολύπειρος Έλληνας στόπερ και πρώην -πλέον- αρχηγός της ομάδας, αποχαιρέτησε τους πάντες στον Πειραιά με ένα όμορφο κείμενο στα social media, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ήταν τιμή του που αγωνίστηκε με τη φανέλα της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας.

Το αντίο του Σωκράτη στον Ολυμπιακό: «Τιμή μου που φόρεσα την ερυθρόλευκη φανέλα»

Στα εκατοντάδες σχόλια που «μάζεψε» η αποχαιρετιστήρια και ευχαριστήρια ανάρτησή του για όσα έζησε στον Ολυμπιακό βρίσκονται και δύο Ισπανών που έχουν συνδεθεί για διαφορετικούς λόγους και σε άλλες περιόδους με τους Πειραιώτες.

Ο λόγος για τους Μαρκ Μπάρτρα και Μίτσελ Γκονθάλεθ, με τον Ισπανό στόπερ που έχει συνδεθεί μεταγραφικά με τους Ερυθρολεύκους κι έχει υπάρξει συμπαίκτης με τον «Πάπα» στην Ντόρτμουντ να τού σχολιάζει με νόημα και σε… άπταιστα ελληνικά: «Πάπα, αμίγκο, μ@λ@κ@».

Με τη σειρά του ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε προς τον Παπασταθόπουλο: «Ήταν χαρά και απόλαυση να δουλέψω μαζί σου. Είστε απ’ αυτό του είδους των ανθρώπων που ήθελα στη διαδρομή μου. Ευχαριστώ πολύ έχεις το σεβασμό μου».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς