19.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Μάξι Γκόμες και Μπάρτρα

Οι Ερυθρόλευκοι προχωρούν άμεσα τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό έχοντας ως προτεραιότητα τις θέσεις για φορ και στόπερ: Ποια τα δεδομένα για τον Ουρουγουανό επιθετικό και τον Ισπανό αμυντικό αλλά και οι εναλλακτικές

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για την ενίσχυσή του σε θέσεις που οι Μαρτίνεθ και Κορδόν θεωρούν ότι χρήζουν άμεσης ενίσχυσης, με τον φορ αλλά και τα στόπερ να βρίσκονται ψηλότερα στη σχετική λίστα.

Οι Ερυθρόλευκοι, λίγες ημέρες πριν αναχωρήσουν για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας, αναλύουν όλα τα δεδομένα για τις μεταγραφικές τους κινήσεις, που σύμφωνα με τον Κορδόν δεν έχουν αργήσει αλλά γίνονται μεθοδευμένες και προσεκτικές κινήσεις μέχρι να βρεθούν οι κατάλληλοι για κάθε θέση.

Στην Τουρκία, πληθαίνουν τον τελευταίο καιρό τα δημοσιεύματα αναφορικά με το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τους Μάξι Γκόμες και Μαρκ Μπάρτρα, αμφότεροι οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο μέχρι το 2025 με την ομάδα της Τραπεζούντας.

Οι τελευταίες πληροφορίες από τη γείτονα χώρα αναφέρουν πως για τον Ουρουγουανό φορ οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι προχωρημένες, με την Τράμπζονσπορ πάντως να επιμένει στα 5 εκατομμύρια ευρώ ως τιμή πώλησής του και τον Ολυμπιακό να προσφέρει για την ώρα 3,5.

Πάντως, όπως τονίζεται, υπάρχει η θέληση από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές για να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να προχωρήσει άμεσα η συμφωνία. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός σταματάει εκεί την έρευνα του για τον επιθετικό, καθώς θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι μετά την αποχώρηση του Μπακαμπού θα κινηθεί για δύο παίκτες στη γραμμή κρούσης.

Από εκεί και πέρα, ορθάνοιχτο παραμένει και το «κεφάλαιο Μπάρτρα» με τους Ερυθρολεύκους να γλυκοκοιτάζουν εδώ και καιρό τον πολύπειρο Ισπανό στόπερ, που δείχνει να μη θέλει να συνεχίσει στην Τουρκία. Ωστόσο, το βαρύ συμβόλαιό του (μέχρι το 2025) με την ομάδα των Μπακασέτα – Σιώπη, τον κρατάει για την ώρα «δέσμιο» στην Τραπεζούντα, εν αναμονή των επίσημων προτάσεων για την απόκτησή του, που για την ώρα δεν έχουν φτάσει στα γραφεία των Τούρκων…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς