17 C
Athens

Ολυμπιακός: Χάνουν την προετοιμασία στην Αυστρία οι Αγκιμπού Καμαρά και Αλγκασίμ Μπα λόγω του Κόπα Άφρικα U23

Η Γουϊνέα πραγματοποιεί μία εξαιρετική και άξια θαυμασμού πορεία στο φετινό Κόπα Άφρικα U23, με πρωταγωνιστές δύο «ερυθρόλευκους». Ο λόγος για τους Αλγκασίμ Μπα και Αγκιμπού Καμαρά, που αποτελούν βασικά κομμάτια της αγωνιστικής επιτυχίας των Αφρικανών έχοντας κομβικό ρόλο στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Η Γουϊνέα εξασφάλισε την είσοδό της στα ημιτελικά του τουρνουά κάτι που σημαίνει ότι στο χειρότερο σενάριο του αποκλεισμού από τον τελικό, θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στις 7 Ιουλίου.

Αυτό φέρνει αυτομάτως τους Αγκιμπού Καμαρά και Αλγκασίμ Μπα (αμφότεροι οι οποίοι αγωνίστηκαν στο τελευταίο ματς με την Γκάνα έχοντας πολύ καλή παρουσία) εκτός των επιλογών του Ντιέγκο Μαρτίενθ για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Αυστρία, που θα ολοκληρωθεί στις 19 Ιουλίου.

Σημειώνεται ότι μετά το πέρας των υποχρεώσεών τους στο Κόπα Άφρικα U23 και οι δυο τους θα πάρουν έξτρα άδεια δέκα ημερών από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να γεμίσουν μπαταρίες πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς