18.8 C
Athens

O Τιμ Κουκ τους… τρόλαρε όλους λίγο πριν την παρουσίαση των νέων προϊόντων της Αpple (video)

Το λάθος tweet που γύρισε μπούμερανγκ σε όσους έσπευσαν να τον χλευάσουν

Δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς αν το νέο iPhone θα έχει την επιτυχία που προσδοκά η Apple, το σίγουρο είναι πάντως ότι ο Τιμ Κουκ του έκανε την καλύτερη διαφήμιση που θα μπορούσε.

Το «αφεντικό» του τεχνολογικού κολοσσού απέδειξε γιατί θεωρείται ότι βρίσκεται… αιώνες μπροστά στην επικοινωνία, καθώς όχι μόνο ετοίμασε ένα βίντεο-έκπληξη, αλλά είχε από πριν φροντίσει το επερχόμενο… σασπένς, με μια ανάρτηση που είχε κάνει στο Twitter που πολλοί θεώρησαν ότι είχε υποπέσει σε γκάφα!

Πριν από την έναρξη της παρουσίασης των νέων προϊόντων της Apple, ο Τιμ Κουκ ανάρτησε ένα tweet, που φαινόταν σαν να επρόκειτο για κάτι που ήθελε να στείλει με απευθείας μήνυμα και δεν ήταν κάτι που θα έπρεπε να δει όλος ο κόσμος. «Οχι. Ποιος μπορεί να το φέρει εδώ γρήγορα;», έγραψε και λίγα λεπτά αργότερα διέγραψε την ανάρτηση. Πολλοί όμως είχαν προλάβει να το δουν και γελούσαν γιατί ακόμη και το «αφεντικό» της Apple μπορεί να κάνει λάθος στα social media. Αλλά βιάστηκαν.

Μόλις ξεκίνησε η παρουσίαση, έγινε αντιληπτό πως επρόκειτο απλά για… κόλπο. Η εκδήλωση ξεκίνησε με βίντεο που δείχνει μία υπάλληλο της Apple να τρέχει μεταφέροντας ένα μυστηριώδες βαλιτσάκι στον Κουκ. Μόνο που δεν περιελάμβανε το πολυαναμενόμενο iPhone Χ, όπως θα περίμεναν όλοι (και η ίδια που το μετέφερε). Μέσα βρισκόταν απλά το τηλεκοντρόλ που είχε στο χέρι του ο Κουκ στην παρουσίαση.

Και κάπως έτσι, αφού ο Τιμ Κουκ κατάφερε να γίνει θέμα συζήτησης για την «γκάφα» του, αποκαλύφθηκε πως τρόλαρε ανελέητα όσους έσπευσαν να τον κοροϊδέψουν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς