18.3 C
Athens

«Κόλαση» στον Alpha με τα σχόλια για Σπυροπούλου και Next Top Model! (video)

Τρελάθηκε η Τσιμτσιλή με το Νίκο Αποστολόπουλο: «Μη με φέρνεις σε δύσκολη θέση»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος είναι ένας άνθρωπος που δεν μασάει τα λόγια του. Κάθε εμφάνισή του εγγυάται την τηλεθέαση γι’ αυτό και όλοι τον θέλουν για καλεσμένο. Το πρόβλημα είναι ότι σχεδόν πάντα ξεπερνάει τα όρια και είναι δύσκολο για έναν παρουσιαστή να τον διαχειριστεί, για να μην πει κάτι προσβλητικό για κάποιον ή κάτι που θα μπορούσε να επισύρει την επέμβαση του ΕΣΡ.

Ο σχεδιαστής βγήκε ζωντανά στον αέρα του Happy Day και παραλίγο να πάθει… εγκεφαλικό η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τις θανατηφόρες ατάκες του.

Το θέμα συζήτησης είχε να κάνει με την αυστηρή κριτική που γίνεται στο Greece’s Next Top Model από τους κριτές στα κορίτσια που έχουν προχωρήσει σε κάποια αισθητική επέμβαση. Ο Νίκος Αποστολόπουλος δεν ήθελε και πολύ…

«Όλες αυτές οι εκπομπές για μοντέλα είναι άχρηστες. Εσύ πρέπει να κρίνεις αυτό που έχεις μπροστά σου, δεν μπορείς να κρίνεις κάτι που δεν έχεις μπροστά σου και να λες ηθικολογίες. Ύστερα, συγγνώμη, στις περισσότερες αυτές επιτροπές οι σχεδιαστές ή μη είναι και gay. Αυτοί που μιλάνε με κάτι γυναικείες φωνούλες πειραγμένες, εμένα δεν με ενοχλεί; Που μιλάνε σαν γκομενίτσες! Να μην λένε για τις κοπέλες και τις ρίχνουν στα πατώματα», είπε ο γνωστός παρουσιαστής και ήταν η Τσιμτσιλή που κόντεψε να πέσει στα πατώματα με όσα άκουσε.

Στη συνέχεια ο γνωστός σχεδιαστής έπιασε στο… στόμα του την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Οι περισσότερες παρουσιάστριες πειραγμένα μπούστα έχουν, δεν τις έχεις δει; Στο My Style Rocks η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που είναι πειραγμένη από πάνω έως κάτω… δεν είναι πρότυπο αυτή; Δεν το βλέπεις το στήθος που είναι τούμπανο εκεί πέρα, το βλέπω μόνο εγώ;», ρώτησε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή λέγοντάς του «μη με φέρνεις σε δύσκολη θέση! Μιλάμε για τα μοντέλα, δεν μιλάμε για τις παρουσιάστριες! Θα με κάψεις! Δεν θα μου μιλάει καμιά!», ολοκλήρωσε την κουβέντα με συνοπτικές διαδικασίες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς