17.8 C
Athens

Επίσημο: Ο Φεράρι στον Άρη ως το 2025

Ο Άρης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αργεντινού που επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από έναν χρόνο - «Ευρώπη και τετράδα ο στόχος της ομάδας», τόνισε ο πρώην παίκτης του Βόλου

Ο Άρης συνεχίζει το ντεμαράζ μεταγραφών καθώς την Παρασκευή (30/6) ανακοίνωσε την απόκτηση του Φράνκο Φεράρι για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ αφού έμεινε ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Έτσι, ο 31χρονος επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μία σεζόν καθώς πριν τους Κύπριους αγωνίστηκε για μια τριετία (100 συμμετοχές) με τη φανέλα του Βόλου.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Franco Ariel Ferrari για τα επόμενα δύο χρόνια.

O Franco Ferrari, που γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής στις 9 Μαΐου 1992, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Tiro Federal.

Μετά από μια τριετία με 72 συμμετοχές και 7 γκολ συνολικά, ο 31χρονος ακραίος αμυντικός φόρεσε για μια σεζόν τη φανέλα της Santamarina πριν πάρει μεταγραφή για την Mitre.

Ο Franco Ferrari άφησε για πρώτη φορά την πατρίδα του το καλοκαίρι του 2019 όταν υπέγραψε με τον Βόλο Ν.Π.Σ., με τον οποίο συστήθηκε στο ελληνικό κοινό.

Την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και, μετά από τρεις «γεμάτες» σεζόν στην ομάδα της Μαγνησίας (100 συμμετοχές και 3 γκολ συνολικά), ο Ferrari αγωνίστηκε στην Κύπρο με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ.

Ήταν μια ακόμη «γεμάτη» σεζόν με 32 συμμετοχές (4 ασίστ) σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη με την κυπριακή ομάδα».

«Πραγματικά νιώθω υπέροχα που επιστρέφω στην Ελλάδα και σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο ΑΡΗΣ. Ανυπομονώ να γνωρίσω τον νέο μου προπονητή και τους συμπαίκτες μου, ώστε να ξεκινήσω προπονήσεις και να δουλέψουμε όλοι μαζί για την εκπλήρωση των στόχων μας. Ήρθα σε μια ομάδα που έχει μεγάλες απαιτήσεις γιατί πρωταγωνιστεί και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα που θα αγωνιστώ με τον ΑΡΗ στην Ευρώπη και πρώτος μας στόχος είναι να προκριθούμε στους ομίλους του Europa Conference League. Στην Ελλάδα στόχος μας είναι να τερματίσουμε στην τετράδα τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο. Έχουμε την ποιότητα σαν ομάδα να πετύχουμε τους στόχους μας και με τη βοήθεια των φιλάθλων, τους οποίους θυμάμαι πολύ καλά, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Περιμένω πως και πως τη στιγμή που θα παίξω στην έδρα μας μπροστά στους οπαδούς μας», υποστήριξε στις πρώτες του δηλώσεις ο Αργεντινός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς