22.6 C
Athens

Επιβεβαιώνεται η πρόταση του ΠΑΟΚ για Τσάλοβ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά δεν ικανοποιεί τους Ρώσους

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Κίριλ Μπέιντο, επιβεβαίωσε πως υπάρχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Φεντόρ Τσάλοβ, η οποία όμως δεν είναι αντάξια της αξίας του ποδοσφαιριστή.

Στον Δικέφαλο συνεχίζουν να αναζητάνε τον αντικαταστάτη του Νέλσον Ολιβέιρα στην επίθεση και γενικότερα να… ψάχνονται ως τώρα στο μεταγραφικό παζάρι.

Την ώρα που ο Κυριάκος Κυριάκος δηλώνει πως οι Ασπρόμαυροι δίνουν μεγάλα ποσά σε ομάδες για την απόκτηση ποδοσφαιριστών που κυμαίνονται από 2 έως 4 εκατομμύρια ευρώ, έρχεται ο διευθυντής επικοινωνίας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να επιβεβαιώσει μεν την πρόταση για τον επιθετικό, Φεντόρ Τσάλοβ, αλλά από την άλλη να πει πως δεν είναι αντάξια της αξίας του και δεν ικανοποιεί τον σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ιστοσελίδα Sport-Express:

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα της προσφοράς. Ωστόσο, εμείς συμφωνούμε και με την γνώμη των οπαδών μας, που γράφουν στα σχόλια πως δεν αντιστοιχεί στην αξία του. Δεν ανταποκρίνεται ούτε τις φιλοδοξίες και τις επιθυμίες του συλλόγου. Είναι αστείο, τώρα που το αναφέρετε, που αρχικά ο Ρώσος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, Ιβάν Καρπόβ, έγραψε για την πρόταση λεπτομερώς και μόνο τότε αυτή έφτασε στα γραφεία της ομάδας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς