20.8 C
Athens

Ο Κέβιν Πάντερ για τον λόγο που έμεινε στην Παρτιζάν και απέρριψε Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα

Για την απόφαση του να αποδεχθεί την οικονομικά χαμηλότερη πρόταση της Παρτιζάν και να πει «όχι» σε Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα, μίλησε ο Κέβιν Πάντερ

Για την απόφαση του να αποδεχθεί την οικονομικά χαμηλότερη πρόταση της Παρτιζάν και να πει «όχι» σε Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα, μίλησε ο Κέβιν Πάντερ.

«Ειλικρινά, προσπάθησα να ξεφύγω από τα πάντα όσο το δυνατόν περισσότερο. Ήξερα τι συνέβαινε και ήταν αγχωτικό, αλλά όπως είπα, προσπάθησα να απομονωθώ μέχρι να ξεκαθαρίσουν όλα και μέχρι να το αποφασίσω με ψυχραιμία», υποστήριξε ο Αμερικανός γκαρντ σε δηλώσεις του στη σερβική ιστοσελίδα «telesport.rs».

«Αν αισθάνομαι ότι έχω ημιτελή δουλειά με την Παρτιζάν; Ναι, σίγουρα δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα είχε συμβεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιβόητης σειράς των πλέι-οφ. Μου φαίνεται ότι βλέπω εδώ ίσως λίγο μεγαλύτερο όραμα από άλλους ανθρώπους. Με τον προπονητή Ομπράντοβιτς και όσα είναι στη φύση της ομάδας. Ήρθα εδώ πριν από δύο χρόνια και τώρα θέλω να συνεχίσω να χτίζω πάνω σε αυτά τα θεμέλια», ανέφερε.

«Οι πρώτοι που με συνεχάρησαν ήταν οι γονείς μου. Μίλησα πολύ μαζί τους και συνεχώς τον μικρότερο αδερφό μου. Ήταν επίσης οι πρώτοι που έμαθαν για την απόφασή μου, μαζί με στενούς φίλους. Ένα μήνυμα στους οπαδούς; Ας διασκεδάσουμε ξανά, ας απολαύσουμε και ας προσπαθήσουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Αλλά ας ξεκινήσουμε απολαμβάνοντας το καλοκαίρι, μην σκεφτόμαστε πολύ την επόμενη σεζόν. Ας αφοσιωθούμε στις διακοπές», είπε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς