23.7 C
Athens

ΑΕΚ: Επίσημη η ανανέωση του Άμραμπατ ως το 2024

Όπως έγινε γνωστό από τα ρεπορτάζ που κυκλοφόρησαν το πρωί της Παρασκευής (30/6) ο Νορντίν Αμραμπάτ άλλαξε την αρχική του γνώμη αποφασίζοντας να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ.

Έτσι λίγο αργότερα οι εξελίξεις πήραν επίσημη τροπή με την Ένωση να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό ως το 2024. Ο 36χρονος πλέον θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 34 συμμετοχές σκοράροντας οκτώ γκολ και δίνοντας τέσσερις ασίστ σε 1.732 αγωνιστικά λεπτά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νόρντιν Άμραμπατ. Ο Μαροκινός ακραίος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Νόρντιν Άμραμπατ ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2021 και έχει αγωνιστεί συνολικά σε 65 παιχνίδια με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έχοντας 14 γκολ και 8 ασίστ στο ενεργητικό του, όντας βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν 2022-23.

Νόρντιν, συνεχίζουμε μαζί!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς