16.9 C
Athens

Πρόεδρος Παρτιζάν: Ο Πάντερ έμεινε στην Παρτιζάν με μικρότερο συμβόλαιο από αυτό που του πρόσφερε η Μπαρτσελόνα

Η απόφαση του Κέβιν Πάντερ να παραμείνει στην Παρτιζάν, απορρίπτοντας την πρόταση της Μπαρτσελόνα αποτέλεσε έκπληξη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, με τον πρόεδρο της σερβικής ομάδας να αποκαλύπτει πως ο Αμερικανός επέλεξε τους πρωταθλητές Αδριατικής έναντι των μεγαλύτερων οικονομικών απολαβών από τους Καταλανούς.

Σε συνέντευξή του στο SportKlub, Οστόγια Μιγιαΐλοβιτς δήλωσε: «Το δουλέψαμε για μέρες. Γνωρίζαμε ότι στον Πάντερ, ως MVP της ABA League και ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη σε αυτή τη θέση, θα υπάρξουν πολλές προτάσεις. Θέλω να τον ευχαριστήσω που δέχτηκε την ελαφρώς χαμηλότερη προσφορά της Παρτιζάν από αυτή που είχε από την Μπαρτσελόνα. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Ήταν σημαντικό για εμάς να κρατήσουμε, πρώτα από όλα, έναν τέτοιο άνθρωπο και όχι μόνο παίκτη, τον ηγέτη της ομάδας που ήθελε ολόκληρη η Ευρώπη.

Είναι σπουδαίο πράγμα να διατηρήσουμε τον σκελετό ενός συνόλου που έχει κάνει ένα θαύμα κερδίζοντας την ABA League μετά από δέκα χρόνια και οκτώ χρόνια απουσίας από την Ευρωλίγκα. Ταυτόχρονα, η Παρτιζάν έχει δείξει φιλοδοξίες για την επόμενη σεζόν και ότι θέλει να ανταγωνιστεί για τους υψηλότερους στόχους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς