22.4 C
Athens

Ο Ολυμπιακός έκανε τα αποκαλυπτήρια των τριών εμφανίσεων της σεζόν 2023/24

Μια ερυθρόλευκη (με τις γνώριμες λεπτές ρίγες), μια πολύ ιδιαίτερη λευκή με γαλάζιο και μια 3η... παραλλαγής είναι οι νέες φανέλες του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2023/24

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και παρουσίασε ο Χρήστος Φερεντίνος, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε τα αποκαλυπτήρια των τριών εμφανίσεων για τη σεζόν 2023/24.

Η πρώτη κλασική ερυθρόλευκη με λεπτή ρίγα παρουσιάστηκε από τον Κώστα Φορτούνη ενώ ο Ουσεϊνού Μπα και ο Ανδρέας Ντόη εμφανίστηκαν με τη δεύτερη και την τρίτη αντίστοιχα.

Οι άλλες δύο είναι αρκετά ιδιαίτερες με τη μία να έχει έντονο λευκό και γαλαζομπλέ χρώμα ενώ η άλλη θυμίζει φανέλα παραλλαγής. Σημειώνεται πως πρώτα παρουσιάστηκαν οι δύο πρώτες σε γιγαντιαία μορφή μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο και στο τέλος η πρώτη και κύρια εμφάνιση που εντυπωσίασε.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο Δ’ Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο Β’ Αντιπρόεδρος και πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, ο Μιλτιάδης Μαρινάκης, καθώς οι Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς