15.6 C
Athens

Η Μερκάδο στον ΑΟ Θήρας και την επόμενη σεζόν

Η επίθεση του ΑΟ Θήρας θα στηριχθεί στην Έρικα Μερκάδο και την επόμενη σεζόν (2023/24). Η διεθνής Αργεντίνα διαγώνια (31χρ., 1,85μ.) ανανέωσε με την κυκλαδίτικη ομάδα και παραμένει – για πρώτη φορά στην καριέρα της – για δεύτερη διαδοχική σεζόν στον ίδιο σύλλογο.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω την ευκαιρία να εκπροσωπήσω ξανά την ομάδα μας, τους φιλάθλους μας, τα “χρώματά” μας. Είναι η πρώτη μου φορά που επαναλαμβάνω τη σεζόν σε μια ομάδα. Ο κόσμος της ομάδας όμως με την αγάπη που με γέμισε, με έκανε να θέλω να παίξω ξανά για εκείνον, τους οπαδούς μας και γι’ αυτό είμαι διατεθειμένη να είμαι μαζί τους για ακόμα μια χρονιά. Είμαστε έτοιμοι να φέρουμε τη Σαντορίνη στην κορυφή του πρωταθλήματος μας και είμαι χαρούμενη που το πρωτάθλημα ανεβαίνει επίπεδο κάθε χρόνο. Πάμε λοιπόν για περισσότερα και καλύτερα…», τόνισε στις δηλώσεις της η Μερκάδο μετά την επισημοποίηση της επέκτασης της συνεργασίας της.

Σημειώνεται πως η Αργεντίνα ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη σεζόν 2016/17 για το Μαρκόπουλο και φόρεσε και τη φανέλα του Άρη τη χρονιά 2021/22.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς