21.7 C
Athens

Η Άστον Βίλα έφτασε σε συμφωνία με τη Βιγιαρεάλ για την απόκτηση του Πάου Τόρες

Σε συμφωνία με τη Βιγιαρεάλ για την απόκτηση του Πάου Τόρες έφτασε η Άστον Βίλα.

Ο 26χρονος αμυντικός αποτελούσε διακαή πόθο του Ουνάι Έμερι που τον είχε ποδοσφαιριστή του στα Κίτρινα Υποβρύχια και μάλιστα επιχείρησε να τον πάρει μαζί του στην Αγγλία από τον περασμένο Ιανουάριο.

Μπορεί τότε να μην τα κατάφερε, ωστόσο αυτό θα γίνει λίγους μήνες αργότερα, με τη διοίκηση της Άστον Βίλα να φτάνει σε συμφωνία σε χρόνο ρεκόρ με τους Ισπανούς και να ικανοποιεί την επιθυμία του προπονητή της ομάδας.

Μεγάλο ρόλο στις εξελίξεις έπαιξε το γεγονός πως το συμβόλαιο του Ισπανού αμυντικού με τη Βιγιαρεάλ τελείωνε το επόμενο καλοκαίρι και ο σύλλογος δεν ήθελε να τον χάσει χωρίς να βάλει χρήματα στα ταμεία του. Μάλιστα όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, η συμφωνία έκλεισε πολύ χαμηλότερα από τη ρήτρα 65 εκατ. ευρώ που υπήρχε για τον ποδοσφαιριστή, με τις δύο ομάδες να τα βρίσκουν σε ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Πάου Τόρες θα βγει για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός Ισπανίας, καθώς έχει αγωνιστεί μόνο στις Βιγιαρεάλ και Μάλαγα (ως δανεικός). Με τα Κίτρινα Υποβρύχια στα οποία ανήκει σε όλη την καριέρα του, αγωνίστηκε σε 173 παιχνίδια, έχοντας 12 γκολ και 5 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς