19.7 C
Athens

Mundo Deportivo: «Ο Παναθηναϊκός θέλει Λαπροβίτολα και η Μπαρτσελόνα εξετάζει τον Σλούκα για αντικαταστάτη του»

Ντόμινο εξελίξεων προβλέπει η Mundo Deportivo σε περίπτωση αποχώρησης του Λαπροβίτολα για τον Παναθηναϊκό, με πρώτο υποψήφιο αντικαταστάτη του στην Μπαρτσελόνα τον Σλούκα

Δημοσίευμα της Mundo Deportivo φέρνει ντόμινο εξελίξεων σε Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, καθώς οι Πράσινοι θέλουν να κάνουν δικό τους τον Νίκολας Λαπροβίτολα και οι Μπλαουγκράνα εξετάζουν ως πιθανό αντικαταστάτη του τον Κώστα Σλούκα.

Συγκεκριμένα, το τριφύλλι φαίνεται διατεθειμένο να καταβάλει το buy-out 600.000 που υπάρχει στο συμβόλαιο του Λαπροβίτολα με την Μπαρτσελόνα το οποίο έχει ισχύ ως το 2026 και στη συνέχεια να του προσφέρει καλύτερες οικονομικές απολαβές από αυτές που παίρνει στους Καταλανούς.

Έτσι μεγάλο ρόλο για την εξέλιξη της ιστορίας θα παίξει η πρόθεση του ίδιου του παίκτη.

Η Μπαρτσελόνα πάντως ήδη κοιτάει την επόμενη μέρα και έχει ως πρώτο στόχο τον Κώστα Σλούκα, που προς ώρας δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Mundo Deportivo, η Μπάρτσα ρίχνει στο τραπέζι το χαρτί του Γιαν Βέσελι, ο οποίος είναι καλός φίλος του Σλούκα από τότε που οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στη Φενέρμπαχτσε.

Επιπλέον, γίνεται λόγος και για τις φορολογικές μειώσεις που θα έχει ο Έλληνας γκαρντ στην Ισπανία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς