19.7 C
Athens

«Όχι» της Τραμπζονσπόρ σε Ολυμπιακό για Μπάρτρα και Μάξι Γκόμες, «αντίποινα» με Ζινκερνάγκελ οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός θέλει Μάξι Γκόμες και Μπάρτρα από την Τραμπζονσπόρ, οι Τούρκοι θέλουν τον Ζινκερνάγκελ, ωστόσο οι δυο σύλλογοι θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ προκειμένου να ολοκληρωθεί ένα τέτοιο deal

Τα ονόματα των Μάξι Γκόμες και Μαρκ Μπάρτρα έχουν βρεθεί στο ερυθρόλευκο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες. Σύμφωνα όμως με τουρκικό δημοσίευμα, η Τραμπζονσπόρ αρνήθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού για τους δυο παίκτες της.

Μετά και την έλευση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, στον Ολυμπιακό έχουν σηκώσει μανίκια για να κλείσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται τα ανοιχτά μέτωπα. Όπως αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα «Sabah», οι Ερυθρόλευκοι εισέπραξαν αρνητική απάντηση από την ομάδα της Τραπεζούντας.

Τη σεζόν που πέρασε ο Μάξι Γκόμες (με σημαντική καριέρα σε Βαλένθια και Θέλτα) αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια έχοντας 7 γκολ και 6 ασίστ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μπάρτρα, ο 32χρονος σεντερ μπακ αποτελεί προϊόν της μεγάλης ακαδημίας της Μπαρτσελόνα και αγωνίστηκε στη συνέχεια με την πρώτη ομάδα των Μπλαουγκράνα, καταγράφοντας πάνω από 100 εμφανίσεις.

Στη συνέχεια μετακόμισε στην Ντόρτμουντ το 2016, για να επιστρέψει στην Ισπανία 1,5 χρόνο αργότερα για λογαριασμό της Μπέτις, στην οποία και έμεινε για 4,5 σεζόν. Φέτος με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ αγωνίστηκε σε 40 παιχνίδια και είχε 4 γκολ και 1 ασίστ.

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Sabah τονίζει πως ο τουρκικός σύλλογος αξιώνει τουλάχιστον 3 εκ. ευρώ για τον Μάξι Γκόμες, το ποσό δηλαδή που έδωσε το περασμένο καλοκαίρι προκειμένου να τον αγοράσει από τη Βαλένθια. Η Τραμπζονσπόρ φέρεται να αρνήθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού για Γκόμες και Μπάρτρα, ενώ στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για αρνητική απάντηση των Πειραιωτών στην τουρκική προσέγγιση για Ζίνκερναγκελ.

Προφανώς οι περιπτώσεις των τριών παικτών θα μπορούσαν να συνδεθούν σε ένα ελαφρώς περίπλοκο deal, αλλά προς το παρόν είναι νωρίς για να υποθέσουμε οτιδήποτε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς