16.2 C
Athens

Η Γουέστ Χαμ είπε το «ναι» στην Άρσεναλ και ο Ράις γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των Κανονιέρηδων

Παίκτης της Άρσεναλ θα πρέπει να θεωρείται ο Ντέκλαν Ράις, καθώς οι Κανονιέρηδες έφτασαν σε συμφωνία με τη Γουέστ Χαμ έναντι 105 εκατομμυρίων λιρών.

Η απόσυρση της Μάντσεστερ Σίτι από τη διεκδίκηση του Άγγλου χαφ ήταν καθοριστική στις εξελίξεις, καθώς τα Σφυριά απάντησαν θετικά στην πρόταση της Άρσεναλ. Οι λεπτομέρειες που απομένουν για να ολοκληρωθεί οριστικά η υπόθεση, είναι οι δύο ομάδες να τα βρουν σχετικά με τον τρόπο που θα κατατεθούν τα χρήματα, καθώς η Γουέστ Χαμ θέλει όλο το ποσό σε διάστημα 18 μηνών.


Ο 24χρονος χαφ θα υπογράψει για 5 χρόνια με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο και θα αμείβεται με 250.000 λίρες την εβδομάδα. Εφόσον όλο κυλήσουν ομαλά και ολοκληρωθεί το deal, ο Ράις θα γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Άρσεναλ που μέχρι πρότινος ήταν αυτή του Νικολα Πεπέ από τη Λιλ, ο οποίος είχε κοστίσει 80 εκατ. ευρώ.

O Ράις θα αγωνιστεί μόλις στη δεύτερη ομάδα στην καριέρα του καθώς είναι «παιδί» της Γουέστ Χαμ, έχοντας αγωνιστεί όχι μόνο στην πρώτη ομάδα αλλά και στις μικρότερες κατηγορίες των Σφυριών.

Με την πρώτη ομάδα αγωνίζεται από το 2017 και έχει καταγράψει 245 εμφανίσεις, έχοντας 15 γκολ και 13 ασίστ. Φέτος κατέκτησε με τη Γουέστ Χαμ τον μοναδικό του τίτλο, το Conference League και αφήνει έτσι τη μεγάλη του αγάπη για το νέο βήμα στην καριέρα του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς