16.1 C
Athens

Με Πορζίνγκις και Στρέλνιεκς η προεπιλογή της Λετονίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Η ομοσπονδία της Λετονίας έκανε γνωστή την προεπιλογή των παικτών από όπου ο Λούκα Μπάνκι θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αυτή αποτελείται από 24 παίκτες, με 12 από αυτούς να μένουν στο τέλος και να παίρνουν συμμετοχή στην ιστορική πρώτη παρουσία της Λετονίας σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μέσα στις επιλογές βρίσκεται φυσικά το μεγάλο αστέρι και νέος παίκτης των Μπόστον Σέλτικς, Κρίσταπς Πορζίνγκις, αλλά και ο Γιάνις Στρέλνιεκς της ΑΕΚ, ο οποίος όμως αναρρώνει από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε και δύσκολα θα βρεθεί στην τελική δωδεκάδα.

Η Λετονία είναι στον 8ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί από 25 Αυγούστου έως 10 Σεπτεμβρίου, μαζί με Καναδά, Γαλλία και Λίβανο.

Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν: : Ρόντιονς Κούρουτς, Μάρεκς Μέγερις, Κρίσταπς Πορζίνγκις, Ντάβις Μπέρτανς, Γιάνις Τίμα, Ρόλαντς Σμιτς, Άρτουρς Στράουτινς, Γιάνις Στρέλνιεκς, Άρτις Άτε, Γιάνις Μπέρζινς, Κλαβς Τσάβαρς, Ρίχαρντς Λόμαζ, Άιγκαρς Σκέλε, Αντρέις Γκραζούλις, Μάρτινς Λάκσα, Μάρτσις Στάινμπεργκς, Ανζέις Πασέτσνικς, Κάρλις Σίλινς, Τομς Λεϊμάνις, Άρτουρς Κούρουτς, Ρόμπερτς Μπέρζινς, Άρτουρς Ζάγκαρς, Κρίστερς Ζόρικς.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς