18 C
Athens

«Η Ομόνοια ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Νταμπό από τον Άρη»

Στο στόχαστρο της Ομόνοιας βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Μπράιν Νταμπό του Άρη.

Ο κυπριακός σύλλογος ψάχνει τον αντικαταστάτη του Μιξ Ντίσκερουντ που αποχώρησε και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα τα χαρακτηριστικά του Νταμπό θα ταίριαζαν απόλυτα στην ομάδα.

Βέβαια ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον Άρη μέχρι το 2024 και η Ομόνοια θα πρέπει να τα βρει με τους Θεσσαλονικείς ώστε να τον κάνει δικό της.

Την περασμένη σεζόν ο Νταμπό αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια, έχοντας 1 γκολ και 2 ασίστ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του sport-fm.com.cy:

«Στην Ομόνοια ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση ενός μέσου, ο οποίος θα έχει τα χαρακτηριστικά να αγωνιστεί box to box, ενισχύοντας τον άξονά της. Τις τελευταίες ημέρες έχει ακουστεί το όνομα του Μπράιαν Νταμπό, ποδοσφαιριστή του Άρη Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχει αυτά τα χαρακτηριστικά για να καλύψει τη θέση.

Ο 31χρονος διεθνής με την Μπουρκίνα Φάσο, έπαιξε σε 33 παιχνίδια με τους κιτρινόμαυρους σε όλες τις διοργανώσεις της φετινής σεζόν. Διατηρεί όμως συμβόλαιο με την ομάδα και θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή για να αποκτηθεί από την Ομόνοια. Πρόκειται για μία από τις αρκετές περιπτώσεις που εξετάστηκε από τους πράσινους, η οποία δεν γνωρίζουμε αν έχει προχωρήσει, όμως η ανακοίνωση της αποδέσμευσης του Μιξ Ντίσκερουντ ίσως να μας αποκαλύπτει πως ο αντικαταστάτης του έχει ήδη βρεθεί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς