16.1 C
Athens

«Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση για τον Κανός, αλλά ο παίκτης προτιμά τη Βαλένθια»

Ισπανικά ΜΜΕ βάζουν στο παιχνίδι απόκτησης του Κανός τον Ολυμπιακό, ωστόσο προσθέτουν πως ο ποδοσφαιριστής προτιμά τη Βαλένθια

Ο Σέρτζι Κανός αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό στο δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε στο πρωτάθλημα μας, με αρκετά καλή παρουσία.

Ο Ισπανός εξτρέμ σε οκτώ αγώνες στο πρωτάθλημα είχε τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ που ήταν αρκετά καλή επίδοση και κυρίως με την παρουσία του στα παιχνίδια έδειξε την ανάγκη που έχουν οι ερυθρόλευκοι για την ποιοτική ενίσχυση στα πλάγια της επίθεσης.

Ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην Μπρέντφορντ η οποία ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ως το 2024, ώστε να μπορέσει να τον πουλήσει.

Όπως αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα, ο Κανός έχει στα χέρια του προτάσεις τόσο από τη Βαλένθια όσο και από τους Ερυθρόλευκους.

Ωστόσο παρά το γεγονός πως οι Πειραιώτες έχουν κάνει την καλύτερη προσφορά ο Ισπανός, φαίνεται να προτιμά την επιστροφή στη χώρα του για λογαριασμό της Βαλένθια. Τουλάχιστον αυτό μεταδίδουν οι Ισπανοί, με τις συζητήσεις να συνεχίζονται..

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς