16.1 C
Athens

Παππάς: Δεν μου προκάλεσε έκπληξη η εκλογή των Σπαρτιατών, εδώ κυβερνούν άτομα σαν τον Άδωνι και τον Πλεύρη

Ο Νίκος Παππάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Να υπενθυμίσουμε πως ο ίδιος πριν από λίγο καιρό είχε ανακοινώσει πως θα θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος Αθηναίων και ο Αλέξης Τσίπρας είχε πει πως θα τον στηρίξει.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την απόφασή να σταματήσει το μπάσκετ ενώ ήταν στον Παναθηναϊκό: «Ήταν μια απόφαση δική μου γενικότερα, ασχέτως αν η ομάδα ήθελε ή όχι να ανανεώσει το συμβόλαιό μου».

«Το να κατέβω στην πολιτική ήταν μια ιδέα που μπήκε τελευταία στο μυαλό μου. Πήρα την πρωτοβουλία να ξεκινήσω μερικές διαδικασίες, εντάξει αυτό που έχω αντιληφθεί μέχρι στιγμής είναι πως δεν είναι τόσο αχνό και αθώο το περιβάλλον αυτό. Είναι λίγο τοξικό για έμενα. Ο μόνος λόγος που ήθελα να το κάνω είναι επειδή ήθελα να προσφέρω χωρίς την παραμικρή ιδιοτέλεια. Έχει ακόμα δρόμο για την υλοποίησή του. Θα δούμε αν θα το κάνω. Ο κύριος Αλέξης Τσίπρας με στήριξε δημόσια. Από κει και πέρα είναι ένα κόμμα που ουδέποτε είχα κάποια αλληλεπίδραση στο παρελθόν. Μάλιστα διάφορες κινήσεις τους δεν με εξέφραζαν απόλυτα, παρόλα αυτά εκτιμώ ότι είδαν σε μένα ένα πρόσωπο που μπορεί ας πούμε να κάνει λίγο καλύτερη αυτή την πόλη», είπε αρχικά για το αν θα είναι υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων.

Για το ακροδεξιό κόμμα των «Σπαρτιατών» τόνισε: «Δεν μου προκάλεσε καμία έκπληξη ότι μπήκαν στη Βουλή. Είδαμε και τη “Νίκη” να μπαίνει στη Βουλή, είδαμε και την “Ελληνική Λύση”. Βλέπουμε και μια κυβέρνηση που στελεχώνεται με τύπους σαν τον Άδωνι, σαν τον Πλεύρη, σαν τον Βορίδη, ας μην υποκρινόμαστε και πέφτουμε από τα σύννεφα. Ξέρουμε ότι το τέρας του φασισμού υπάρχει εκεί έξω, συντηρείται, επιβιώνει. Νομίζω πλέον είναι στο χέρι μας να το ρίξουμε στο βόθρο της ιστορίας μια και καλή».

«Σε όλη την διάρκεια της καριέρας μου δεν στερήθηκα κάτι. Και ζούσα και έβγαινα και ταξίδευα και γενικότερα είχα έντονη κοινωνική ζωή», συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση αν είχαν οι κοπέλες του παράπονο ότι δεν τον έβλεπαν πολύ: «Αρχικά τα φλερτ μου δεν με ζούσαν τόσο πολύ. Μια σχέση έκανα ουσιαστική στη ζωή μου και νομίζω ότι ήταν τόσα πολλά χρόνια που είχε προσαρμοστεί στα δεδομένα μου, το ίδιο είχα κάνει κι εγώ στα δικά της».

Για το αν έχει παρακολουθήσει ποτέ σχέση του ανέφερε: «Το λες γενικά κι αόριστα και επαναλαμβάνω, είχα μια σχέση στην ζωή μου και το λες σαν να είμαι ο Αντρέας ο Μικρούτσικος. Έχει κάνει πολλές αυτός ε; Όχι, δεν έχω παρακολουθήσει. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε βέβαια».

Γελώντας απάντησε για το αν είναι κακή επιρροή για τους δεσμευμένους φίλους του: «Ευτυχώς έχω καταφέρει οι περισσότεροι φίλοι μου αυτή τη στιγμή να είναι “σκέτοι”. Άρα, δεν έχουμε τέτοιου είδους αντιδράσεις. Θεωρώ πλέον πως όχι, νεότερος ίσως ήμουν λίγο πιο ατίθασος. Πλέον είμαι ένας υπέροχος τύπος που μόνο καλή επιρροή μπορώ να είμαι για τον οποιονδήποτε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς