23.3 C
Athens

Ολυμπιακός: Γιατί ο Πέδρο δεν πάει Ισπανία να δει την Μπέτις

Διαβάστε για ποιο λόγο μένει Ελλάδα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, εγκαταλείποντας την ιδέα του ταξιδιού στη Σεβίλλη

Αυτή τη φορά δεν υπάρχει χρόνος για επιτόπου… κατασκοπία για τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος θέλει να προετοιμάσει σωστά τον Ολυμπιακό, ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το Σάββατο η Μπέτις Σεβίλλη δοκιμάζεται στην έδρα της Βαλένθια για το ισπανικό πρωτάθλημα, όμως ο Πορτογάλος τεχνικός θα στείλει συνεργάτη του για να την παρακολουθήσει. Δεν πρόκειται να πάει ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς, διότι το ματς τα Κυριακής με την ομάδα της Τρίπολης είναι πολύ σημαντικό και θέλει να μην χαλαρώσουν καθόλου οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Αστέρας έχει ξεκινήσει με δύο ήττες την Σούπερ Λιγκ, καθώς έχασε από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με δύο αμφισβητούμενα πέναλτι με 1-0. Αυτό κάνει την ομάδα του Σάββα Παντελίδη πιο επικίνδυνη, καθότι πιο… πεινασμένη για να πάρει αποτέλεσμα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Πέδρο Μαρτίνς από χθες έχει ξεκινήσει τετ α τετ με τους διεθνείς για να διαπιστώσει σε κατάσταση αισθάνονται, ώστε να αποφασίσει ποιες είναι οι ενδεδειγμένες επιλογές για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής. Το ίδιο θα κάνει όλο αυτό το διάστημα, κάτι που αποτελεί έναν επιπλέον λόγο να μείνει στην Ελλάδα και να μην ταξιδέψει στην Ισπανία να δει από κοντά την Μπέτις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς