21.7 C
Athens

Κορδόν: Δεν έχουμε καθυστερήσει με τις μεταγραφές, θα έχουμε μια ομάδα με φιλοδοξίες

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού άνοιξε τα χαρτιά του για τον τρόπο που δουλεύει και ξεκαθάρισε πως δεν λειτουργεί βιαστικά αλλά με ταπεινότητα και σταθερά βήματα ώστε να δημιουργηθεί μια ομάδα φιλόδοξη που θα δώσει χαρά στον κόσμο

Περήφανος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του εμφανίστηκε στην παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό ο Αντόνιο Κορδόν.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής των Ερυθρόλευκων ξεκαθάρισε πως σκοπεύει να δουλεύει πίσω από τα φώτα, με ταπεινότητα και χωρίς πολλά λόγια για να δημιουργήσει μια ομάδα που θα προσφέρει χαρά στον σύλλογο.

Ο Ισπανός υποστήριξε επίσης πως έχουν γίνει ήδη βήματα στον μεταγραφικό σχεδιασμό αλλά δεν σκοπεύει να λειτουργήσει με βιασύνη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον γιο του για την ευκαιρία που του δόθηκε να δουλέψει σε αυτό τον απίθανο σύλλογο. Έχω περάσει από πολλούς συλλόγους. Για το τι σημαίνει αυτό για τον κόσμο, για τους τίτλους και για αυτά που έχει κατακτήσει στην πορεία. Όταν ο πρόεδρος και ο γιος του μου παρουσίασαν το πρότζεκτ για τη συνεργασία, η απόφασή μου ήταν στιγμιαία και δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά.

Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα δώσει χαρά στον κόσμο. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον σύλλογο κατάλαβα πως έχει την όρεξη να προσφέρει στον σύλλογο. Ελπίζω με τη δουλειά και την ταπεινότητα να προσφέρουμε χαρά στον κόσμο και να είμαστε όλοι χαρούμενοι.

Ξέρω πως ό,τι κι αν πούμε αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο και τους δημοσιογράφους είναι οι μεταγραφές. Υπάρχουν παίκτες ακριβοί, με ταλέντο και εμπειρία, υπάρχουν και ποιο οικονομικοί. Σημασία έχει όποιοι κι αν επιλέγουν είναι ότι θα μοιράζονται την ίδια ταυτότητα για τη δομή της ομάδας, την ίδια φιλοσοφία και να μπορούν να εκπληρώσουν τους στόχους μας.

Πραγματικά ο τρόπος μου είναι να δουλεύω στην σκιά, δουλεύουμε καθημερινά, έχουμε κάνει βήματα, δεν θα κάνουμε ανακοινώσεις κάθε μέρα, δεν έχουμε καθυστερήσει, θα είμαστε έτοιμοι, θα έχουμε ομάδα με φιλοδοξία, έτοιμη να ανταπεξέλθει.

Η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος. Στατιστικές λένε ότι οι καλύτερες κινήσεις γίνονται τις τελευταίες μέρες. Πρέπει να παίξεις καλά τα χαρτιά σου, αν ξέρετε από πόκερ πρέπει να ξέρεις καλά πότε παίζεις, για να παίξεις την κατάλληλη στιγμή.

Ο τρόπος θα ακολουθήσω είναι αυτή που έχω ακολουθήσει σε όλη τη ζωή μου. Με ηρεμία με ταπεινότητα, με ψυχραιμία και χωρίς βιασύνη, θα κάνω τα πάντα ώστε όσοι βρίσκονται στο σύλλογο, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλός. Στατιστικές λένε ότι οι καλύτερες κινήσεις γίνονται τις τελευταίες μέρες. Πρέπει να παίξεις καλά τα χαρτιά σου, αν ξέρετε από πόκερ πρέπει να ξέρεις καλά πότε παίζεις, για να παίξεις την κατάλληλη στιγμή».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς