17.1 C
Athens

Ο… GM Κώστας Παπανικολάου θα έπαιρνε Μίροτιτς, Ντεκ και Τζέιμς στον Ολυμπιακό!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πήρε για λίγο τη θέση του GM της ομάδας και για χάρη της Euroleague διάλεξε τους πέντε παικταράδες που θα έφερνε το φετινό καλοκαίρι στο Λιμάνι

General Manager έγινε για λίγο ο Κώστας Παπανικολάου για λογαριασμό της EuroLeague. Ο Έλληνας διεθνής άσος αναφέρθηκε στις μεταγραφές που θα έκανε δημιουργώντας τη δική του ιδανική πεντάδα για τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν ρίχνοντας μερικές… μεταγραφικές βόμβες στο Λιμάνι!

Αυτοί θα ήταν ο Μάικ Τζέιμς της Μονακό για τη θέση του πόιντ γκαρντ, ενώ γι’ αυτή του σούτινγκ γκαρντ ο Κέβιν Πάντερ της Παρτιζάν. 

Οι δύο φόργουορντ θα διάλεγε είναι ο Ντεκ της Ρεάλ και Μίροτιτς, που άνηκε στην Μπαρτσελόνα αλλά τώρα είναι ελεύθερος και τέλος, στους ψηλούς, ο Ταβάρες που ανήκει και αυτός στους Μερένγκες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο 32χρονος άσος:

«Γεια σε όλους. Είμαι ο Κώστας Παπανικολάου και θα είμαι ο general manager των ερυθρόλευκων για του χρόνου. Αυτές είναι οι πέντε επιλογές μου. Στη θέση του πόιντ γκαρντ θα πάρω τον Μάικ Τζέιμς. Μπορεί να ανοίξει το γήπεδο», δήλωσε ο φόργουορντ των Πειραιωτών.

Για να προσθέσει: «Στη θέση του σούτινγκ γκαρντ διαλέγω τον Κέβιν Πάντερ, έναν παίκτη που ήταν παλαιότερα εδώ. Έπαιξα μαζί του, είναι εξαιρετικός σκόρερ και εξαιρετικό παιδί. Ως σμολ φόργουορντ θα πάω με τον Ντεκ. Είναι παίκτης με μέγεθος και μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές του παρκέ».

Ενώ συμπλήρωσε πως: «Στη θέση του πάουερ φόργουορντ διαλέγω τον Νίκολα Μίροτιτς. Έχει πολλούς τρόπους για να βάλει την μπάλα στο καλάθι και μπορεί να μας βοηθήσει με το μέγεθός του. Κλείνοντας, ως σέντερ θα πάω στον Έντι Ταβάρες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς