17.7 C
Athens

Υποψήφια για να διαδεχθεί τον Μαυρωτά στην ΓΓΑ η Χριστίνα Τσιλιγκίρη

Η θέση του αναπληρωτή υπουργού αθλητισμού καλύφθηκε από τον Γιάννη Οικονόμου και απομένει να ενημερωθούμε για το ποιος ή ποια θα διοριστεί στη ΓΓΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες η Χριστίνα Τσιλιγκίρη είναι το ακλόνητο φαβορί για να διαδεχθεί τον Γιώργο Μαυρωτά.

Η Χρ. Τσιλιγκίρη αποφοίτησε από το Τμήμα Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης Οικονομίας του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού «Οργάνωσης και Διοίκησης Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων» του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πελοποννήσου αλλά και του μεταπτυχιακού με τίτλο «Hospitality and Tourist Management» του University of Derby, ενώ παράλληλα είναι υποψήφια Διδάκτωρ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Τα τελευταία 19 χρόνια έχει ασχοληθεί μέσα από διάφορα πόστα με την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού καθώς και με τη δημιουργία βιώσιμων αθλητικών εγκαταστάσεων, διατελώντας μεταξύ άλλων Διευθύντρια στον τομέα Αθλητισμού και ΑμεΑ της UNESCO Πειραιώς και Νήσων. Το 2011 έγινε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και από το 2014 υπηρέτησε τον σύλλογο, από τη θέση της Γενικής Γραμματέως.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς