21.7 C
Athens

Παραμένει στο πλευρό του Ντάνι Άλβες η σύζυγος του: «Θα είμαι δίπλα του, σταματήστε να μιλάτε για τις ζωές των άλλων»

Μετά το σάλο που προκλήθηκε μετά τη συνέντευξη του Ντάνι Άλβες μέσα από τη φυλακή και την αντίδραση της γυναίκας του η Χοάνα Σανθ φαίνεται πως προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα παραμένοντας με νέες του δηλώσεις στο πλευρό του Βραζιλιάνου.

Σε αυτή ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα παρουσίασε τα γεγονότα από τη δική του πλευρά αναφορικά με τη σεξουαλική επίθεση για την οποία κατηγορείται και ζήτησε συγγνώμη δημοσίως από την πρώην σύζυγο του.

Τις αντιδράσεις έφερε η απάντηση της Σανθ όταν ρωτήθηκε, με την ίδια να αναφέρει ότι δεν την ενδιαφέρει το τι έχει να πει ο πρώην σύζυγος της.

Ωστόσο με νέες του δηλώσεις η Χοάνα Σανθ συνεχίζει να υποστηρίζει τον Ντάνι Άλβες: «Δεν είπα ότι ήθελα να μείνω μακριά του. Απλώς είπα ότι δεν με νοιάζει τι λένε τα μέσα ενημέρωσης. Θέλω να ξεφύγω από αυτό, όχι από αυτόν», τόνισε το μοντέλο.

Συνέχισε λέγοντας: «Θα είμαι δίπλα του, η σχέση είναι ένα πράγμα, αλλά αυτός είναι η οικογένειά μου. Περάσαμε οκτώ χρόνια μαζί, οπότε θα είμαι δίπλα του. Είτε αρέσει είτε όχι. Σταματήστε να μιλάτε για τις ζωές των άλλων».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς