16.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Έπαθαν πλάκα Μαρτίνς και παίκτες με τον Τουρέ στο δίτερμα!

Εντυπωσιακός ο Ιβοριανός και ανίκητος με την μπάλα στα πόδια έδειξε πόσο πολύ θέλει να μπει άμεσα σε φουλ ρυθμό

Στον Ολυμπιακό δεν μπορούν να απαντήσουν ακόμα με σιγουριά στο ερώτημα πότε θα είναι έτοιμος ο Γιάγια Τουρέ, όμως ο Ιβοριανός μέσος έκανε τους πάντες στο Ρέντη να πάθουν πλάκα με την  άνεσή του στο δίτερμα, όπου έλαβε μέρος.

Ο Τουρέ ακολουθεί, πλέον, μέρος του προγράμματος με τους «ερυθρόλευκους» και χθες μπήκε στο «διπλό» και στις ασκήσεις τακτικής που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έπαθε… πλάκα με τον Γιάγια, όπως και οι συμπαίκτες του.

Αρχοντικός με την μπάλα στα πόδια ο Τουρέ άπλωνε συνεχώς το παιχνίδι, έστω κι αν από πλευράς φυσικής κατάστασης έχει δρόμο ακόμα. Ωστόσο, τόσο η ηγετική φυσιογνωμία, όσο και το σπουδαίο ταλέντο του επιβεβαιώθηκαν στην προπόνηση της Τετάρτης.

Το αν ο Γιάγια θα μπορέσει να είναι στην αποστολή για το ματς με την Μπέτις Σεβίλλη την ερχόμενη Πέμπτη (20 Σεπτεμβρίου) δεν είναι εύκολο να απαντηθεί ακόμα, αν και η δική του θέληση είναι να βρίσκεται στην 18άδα.

Όμως, έχουμε ξαναπεί ότι  στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να τον αφήσουν να ρισκάρει, όμως αν είναι έτοιμος να προσφέρει έστω και για μισή ώρα σε έντονο ρυθμό, τότε θα είναι κουτό να μην  τον συμπεριλάβει στο πλάνο του ο Πορτογάλος τεχνικός.

Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι και στην Μπέτις, επίσης, θα πάθουν… πλάκα, αν τον δούνε στην 18άδα στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Europa League.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς