16.1 C
Athens

Ο Λάσο αποκάλυψε μια προφητεία και μια καρμική αγκαλιά με Σπανούλη: «Αυτά μου είπε μετά τον τελικό του 2013»

Τα όσα είπε ο άλλοτε αρχηγός και θρύλος του Ολυμπιακού στον Πάμπλο Λάσο δέκα χρόνια πριν έχουν τη δική τους σημασία και κάτι δείχνουν για την προσωπικότητα των δύο ανδρών που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ

Το βιβλίο του προπονητή της Μπάγερν Μονάχου πλέον, Πάμπλο Λάσο έχει ήδη κυκλοφορήσει και μεταξύ άλλων αναφέρει πολλές ανέκδοτες ιστορίες, από το μεγάλο πέρασμα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ισπανός τεχνικός στέκεται σε ένα σημείο του βιβλίου στον τελικό της EuroLeague του 2013, κόντρα στον Ολυμπιακό όπου οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 100-88.

Εκεί τονίζει πως μετά το τέλος του αγώνα οι δύο άνδρες είχαν μια στιχομυθία με τον Σπανούλη να παίρνει αγκαλιά τον Ισπανό προπονητή και να του κάνει μια προφητεία.

«Θυμάμαι ότι ο Σπανούλης με πήρε μία αγκαλιά με πολλά έντονα συναισθήματα. Τον αποθέωσα, λέγοντάς του πως ήταν ο πλέον καθοριστικός παίκτης στην Ευρώπη».

Mου απάντησε χωρίς δισταγμό: «Άσε με να το απολαύσω, επειδή είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα έρθει η σειρά σου».

Η προφητεία του Σπανούλη βγήκε αληθινή δύο χρόνια αργότερα, δυστυχώς όμως για τον ίδιο και τον Ολυμπιακό αφού η κατάκτηση των Ισπανών ήρθε κόντρα στους Πειραιώτες με 78-59.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς