21.9 C
Athens

Ο Ολυμπιακός έτοιμος να ανακοινώσει την επιστροφή του Γουίλιαμς-Γκος στο Λιμάνι για τα επόμενα δύο χρόνια

Μετά τον Μιλουτίνοφ και ο Γουίλιαμς-Γκος επιστρέφει στα γνώριμα λημέρια του ΣΕΦ, υπογράφοντας χρυσό διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα

Τα προηγούμενα 24ωρα η έγκυρη Ισπανική ιστοσελίδα Encestando παρουσίαζε τον Γουίλιαμς-Γκος πολύ κοντά στον Ολυμπιακό.

Αυτό έρχεται να επιβεβαιωθεί από σημερινά ρεπορτάζ (28/6) με τον Αμερικανό να έχει πλέον μείνει ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης και να τα βρίσκει σε όλα με τους Ερυθρόλευκους.

Άλλωστε ήταν γνωστό πως ο Αμερικανός γκαρντ ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με την πρόταση του Ολυμπιακού και η επιστροφή του όπως φαίνεται πλέον παίρνει σάρκα και οστά.

Ο Γκος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες ύψους 1.9 εκατομμυρίων ευρώ και αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα μέσα στην ημέρα.

Ο 28χρονος γκαρντ σε 26 εμφανίσεις φέτος στην EuroLeague είχε 7,4 πόντους (77,1% στις βολές, 58,3% στα δίποντα, 38,5% στα τρίποντα), 1,8 ασίστ, 1,3 ριμπάουντ, 1 λάθος και 6,6 στην αξιολόγηση σε 15:47 συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Ο Γουίλιαμς-Γκος έχασε και τα δύο ματς της regular season απέναντι στον Ολυμπιακό λόγω τραυματισμού, αλλά στον τελικό του Final 4 του Κάουνας είχε 9 πόντους (2/2 βολές, 2/4 δίποντα, 1/4 τρίποντα), 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 18:29.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς