22.6 C
Athens

Βραζιλιάνικα ΜΜΕ για Μαρσέλο: «Παραπονιέται ότι παίζει πολύ, έχει συμπεριφορά… popstar»

Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Μαρσέλο κατά την παραμονή του στη Βραζιλία.

Ο 35χρονος αμυντικός φαίνεται πως έχει δημιουργήσει μεγάλα θέματα στο εσωτερικό της Φλουμινένσε όπως αναφέρουν ΜΜΕ της χώρας, αφού χαρακτηριστικά τονίζουν ο Μαρσέλο παραπονιέται γιατί παίζει πολύ!

Αναλυτικά όσα αναφέρονται:

«Το πρώτο πρόβλημα του Μαρσέλο στη Φλουμινένσε ήταν ο αριθμός των αγώνων. Πίστευε ότι θα ερχόταν στη Φλου μόνο για τα μεγάλα ματς. Όμως, ο προπονητής Φερνάντο Ντινίζ, πιστεύει ότι όλοι οι αθλητές είναι διαθέσιμοι πάντα. Ο Μαρσέλο παραπονιέται, για παράδειγμα, ότι επιλέχθηκε να παίξει κόντρα στην Κουιάμπα και Παϊσαντού.

Ο παίκτης έκανε παράπονα και για θέματα φυσικής κατάστασης. Αυτά τα παράπονα δεν έγιναν δεκτά εσωτερικά. Μάλιστα, επέκρινε τον Νίλτον Πετρόνε, τον επικεφαλής του τμήματος φυσιοθεραπείας του συλλόγου ο οποίος είναι πολύ αγαπητός στην ομάδα. Η κατάσταση είναι τόσο ταραγμένη που άνθρωποι από το περιβάλλον του “Φίλε” ισχυρίζονται ότι σκέφτεται να αποσυρθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Αντιμέτωπος με αυτό το σενάριο, ο Μαρσέλο απομονώθηκε από το υπόλοιπο τιμ και θεωρήθηκε ως “popstar”, με την κακή έννοια του όρου.

Ο Μαρσέλο έχει αγωνιστεί φέτος σ’ όλη τη σεζόν 20 φορές έχοντας 4 γκολ. Στη Βραζιλία έχει παίξει μόλις 10 φορές. Κι αυτό είναι πάρα πολύ για τον ίδιο, όπως φαίνεται».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς