17 C
Athens

Μέσι: Όταν έρθει η ώρα μου να αφήσω το ποδόσφαιρο θα απολαύσω παραπάνω όσα έχω πετύχει

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ προχώρησε σε μια συγκλονιστική ομιλία στο πλαίσιο ενός ιστορικού φιλικού αγώνα της Νιούελς Ολντ Μποις με αντίπαλο την εθνική ομάδα της χώρας

Το “Marcelo Bielsa Stadium” στο Ροσάριο γέμισε ασφυκτικά από 42.000 κόσμο με σκοπό να παρακολουθήσουν ένα ιστορικό φιλικό μεταξύ της Νιούελς Ολντ Μπόις και της εθνικής Αργεντινής.

Ο κύριος λόγος ήταν για να τιμηθεί ο Μάξι Ροντρίγκες που έδωσε τέλος σε μια τεράστια καριέρα που συνδέθηκε πολύ με την ομάδα της Αργεντινής. Ωστόσο στο γήπεδο βρέθηκε και ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος έπαιξε και μάγεψε εντός γηπέδου, αφού έκανε χατ-τρικ και συγκλόνισε εκτός αυτού, με όσα δήλωσε μετά.

«Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που πέρασα τα γενέθλιά μου στο Ροσάριο, με την οικογένεια και τους φίλους μου. Είναι μάλιστα τα πρώτα γενέθλια που τα περνάω ως παγκόσμιος πρωταθλητής, οπότε είναι πολύ ξεχωριστά.

Είναι πάντα ιδιαίτερο να βρίσκομαι στο Ροσάριο. Όπως είχα πριν πριν λίγο καιρό ήταν η σειρά μας να γίνουμε πρωταθλητές κόσμου, αλλά πίσω μας ήταν εκατομμύρια εντυπωσιακοί παίκτες που έκαναν σπουδαία πράγματα με την εθνική ομάδα και που απλά δεν είχαν μπορέσει να πάρουν το Κύπελλο», τόνισε αρχικά ο Μέσι, για να προσθέσει:

«Παρόλο που αυτό που κάναμε ήταν κάτι το μοναδικό, ο κάθε παίκτης ονειρεύεται αυτό που θα έρθει περισσότερο από ό,τι έκανε. Όταν λοιπόν έρθει η δική μου σειρά να αφήσω το ποδόσφαιρο, θα θυμάμαι και θα απολαμβάνω τα όσα έχω πετύχει πολύ περισσότερο σε σύγκριση με τώρα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς