24.3 C
Athens

GM Εφές: Θέλει NBA ο Μίτσιτς, θα παραμείνουν οι Κλάιμπερν και Ζίζιτς

Σε δηλώσεις με αποκαλύψεις προχώρησε ο GM της Αναντολού Εφές, Αλπέρ Γιλμάζ. Ο Τούρκος αποκάλυψε πως ο σταρ των πρωταθλητών Τουρκίας, Βασίλιε Μίτσιτς θέλει διακαώς να πάει στο NBA, ενώ σχολίασε και άλλα… καυτά θέματα της ομάδας.

«Ακολουθούμε τις εξελίξεις μετά το draft. Ο Μίτσιτς θέλει πραγματικά να πάει στο ΝΒΑ. Έχει σχετική οψιόν στο συμβόλαιο μέχρι τις 20/7. Δεν ξέρω αν θα ζητήσει κάτι άλλο. Περιμένουμε».

Όσον αφορά βέβαια τις άλλες υποθέσεις των βασικών της Αναντολού, οι Κλάιμπερν και Ζίζιτς δε θα πάνε πουθενά σύμφωνα με τον Γιλμάζ, παρά τη κατά πολύ μείωση του μπάτζετ.

«Οι Κλάιμπερν και Ζίζιτς θα μείνουν στην ομάδα. Μπομπουά και Μπράιαντ ανανέωσαν ήδη, ενώ σύντομα θα ξέρουμε τι θα γίνει και με τον Μπαγιέ. Ο Πλάις έχει συμβόλαιο. Είμαστε στην φάση που αποκτούμε επιπλέον παίκτες. Ίσως υπάρξουν λιγότεροι ξένοι παίκτες, θέλουμε περισσότερους Τούρκους παίκτες στο σύστημά μας. Θα δούμε και επιλογές από το ΝΒΑ και θα αποφασίσουμε τι αλλαγές θα γίνουν κι αν θα γίνουν.

Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Δεν θα υπάρξει σημαντική μείωση στο μπάτζετ, λόγω των υφιστάμενων συμβολαίων. Θέλουμε να δούμε τι θα γίνει. Αλλά δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει μεγάλη μείωση. Αν θες να έχει ανταγωνιστική ομάδα στην Ευρωλίγκα, πρέπει να ξεπεράσεις κάποια όρια»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς