20.7 C
Athens

«Απόσταση στα χρήματα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ρόμα για Βιγιάρ, ζητούν 6 εκατ. ευρώ οι Τζιαλορόσι»

Με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Γκονσάλο Βιγιάρ της Ρόμα ασχολούνται για μία μέρα ακόμη στην Ιταλία.

Συγκεκριμένα η TuttoMercato επαναφέρει το θέμα στο προσκήνιο και αναφέρει πως υπάρχει κενό ανάμεσα στους Τζιαλορόσι και τον Δικέφαλο. Κι αυτό γιατί οι Ασπρόμαυροι μπορούν να προσφέρουν ένα ποσό κοντά στα 4 με 4,5 εκατ. ευρώ, την ώρα που η Ρόμα θέλει 6 εκατομμύρια ευρώ.

Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται τελικά οι δύο ομάδες να φτάσουν σε συμφωνία, μιας και η Ρόμα θέλει να βάλει χρήματα στο ταμείο της από έναν ποδοσφαιριστή που δεν υπολογίζεται.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε το 2020 από την Έλτσε, ωστόσο δεν έφτασε ποτέ στο επίπεδο που περίμεναν οι Τζιαλορόσι. Με τη φανέλα της ομάδας αγωνίστηκε σε 64 παιχνίδια έχοντας μόλις μία ασίστ, ενώ από τον Ιανουάριο του 22 αγωνίζεται συνεχώς δανεικός. Αρχικά δόθηκε στη Χετάφε, στη συνέχεια μετακινήθηκε στη Σαμπντόρια, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο δόθηκε και πάλι στον ισπανικό σύλλογο.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια στο πρώτο μισό με την ομάδα της Γένοβας, όπου δεν πέτυχε κάποιο γκολ αλλά ούτε και μοίρασε κάποια ασίστ. Το δεύτερο μισό τον βρήκε στην Ισπανία, όπου σε 16 συμμετοχές δεν κατέγραψε κάποιο επιπλέον στατιστικό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς