14.9 C
Athens

Οι Ισπανοί αποθεώνουν τον εξαιρετικό Τσαλμπούρη: «Υπέγραψε για άλλον ένα χρόνο ο βασικός πυλώνας της Μπιλμπάο»

Οι Βάσκοι εξυμνούν τον τρομερό Τσαλμπούρη που «βγάζει μάτια» στην Ισπανία και θα παραμείνει κάτοικος Βασκονίας για τουλάχιστον άλλη μια σεζόν

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης θα παραμείνει στην Μπιλμπάο όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του bilbaohiria.com. Ο Έλληνας power forward προέρχεται από μια εξαιρετική παρουσία στους Βάσκους (είχε ξεκινήσει στην Μπέτις τη σεζόν) την οποία εξαργυρώνει με την παραμονή του στην ομάδα.

Μάλιστα το ρεπορτάζ αποθεώνει τον 27χρονο άσο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αποτελεί βασικό πυλώνα για την Μπιλμπάο. Με μέσο όρο 8,2 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 34 αγώνες ο ύψους 2.18μ. ο παίκτης είχε μια εξαιρετική χρονιά στην ACB Liga.

Ακόμα μέσα στο άρθρο αναφέρονται οι ικανότητες του Έλληνα άσου κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, η οξυδέρκεια του αλλά και πως μπορεί να ελίσσεται στο γήπεδο. Παίζει άλλωστε με την ίδια άνεση σε δύο θέσεις, τόσο στο “3” όσο και στο “5”.

Τέλος τονίζει πως το μέλλον του Τσαλμπούρη στην Ισπανία διαγράφεται λαμπρό, αφού με την ηθική, το πάθος του και το έμφυτο ταλέντο του μπορεί να ξεχωρίσει.

Να θυμίσουμε πως ο 27χρονος Έλληνας είχε προπονηθεί με τον Ολυμπιακό για ένα χρονικό διάστημα το περασμένο καλοκαίρι, όταν ακόμη βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς