22.1 C
Athens

Ζινκερνάγκελ: Ανήκω στον Ολυμπιακό αλλά είμαι ανοιχτός για το μέλλον μου

Ο Δανός εξτρεμ που αποτελεί ένα από τα... ερωτηματικά για τον φετινό Ολυμπιακό σε δηλώσεις του άφησε τα πάντα ανοιχτά σχετικά με το μέλλον του

Μια από τις περιπτώσεις που αποτελούν… ερωτηματικό για τον Ολυμπιακό είναι αυτή του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ. Ο Δανός εξτρεμ που αγωνίστηκε στην αρχή της σεζόν με τη φανέλα των Πειραιωτών, έπειτα πάρθηκε η απόφαση να δοθεί δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης.

Ωστόσο πλέον ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα κληθεί να αποφασίσει για το μέλλον του 28χρονου. Ο ίδιος ο παίκτης πάντως σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως ανήκει στον Ολυμπιακό, ωστόσο είναι ανοιχτός σχετικά με το μέλλον του.

«Η Σταντάρ μπορεί να είναι ακόμα μία επιλογή για εμένα. Το έχω πει στο κλαμπ ότι αγαπώ την ομάδα, λάτρεψα τους οπαδούς και το να παίζω γι’ αυτούς είναι κάτι πολύ δυνατό. Ανήκω, όμως στον Ολυμπιακό και θα πρέπει να δούμε αν οικονομικά είναι εφικτό να μείνω στην ομάδα. Εγώ πάντως είμαι ανοιχτός», ήταν τα λόγια του Ζινκερνάγκελ.

Ο Δανός τη φετινή αγωνιστική περίοδο με Ολυμπιακό και Σταντάρ μέτρησε 12 γκολ και δυο ασίστ σε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς