17.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Η παραμονή του Ανδρούτσου κι αυτοί που δεν υπολογίζονται από τον Μαρτίνεθ

Τι θα γίνει με τον 26χρονο μπακ αλλά και ποιους αποφάσισαν να κόψουν από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας οι Κορδόν και Μαρτίνεθ

Στο Μιλς της Αυστρίας θα χτιστεί ο Ολυμπιακός της νέας σεζόν. Εκεί ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μαζί με τους συνεργάτες του αλλά και τον Αντόνιο Κορδόν θα αξιολογήσουν το ρόστερ των Ερυθρολεύκων και θα το ετοιμάσουν, αρχικά για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και έπειτα για την υπόλοιπη χρονιά.

Η προετοιμασία θα λάβει χώρα από 5 ως 20 Ιουλίου με τον Ολυμπιακό να δίνει παράλληλα και τρία φιλικά στο διάστημα αυτό. Ωστόσο μια πρώτη αξιολόγηση έχει ήδη γίνει από το νέο προπονητή των Πειραιωτών και κάποιοι θεωρούνται… κομμένοι από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ολυμπιακός: Οριστικοποιήθηκαν τα τρία φιλικά προετοιμασίας στην Αυστρία

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για επτά ποδοσφαιριστές που ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει εκτός πλάνων. Το πρώτο όνομα είναι αυτό του Γκάρι Ροντρίγκες που δεν προκαλεί έκπληξη καθώς η είδηση είναι γνωστή εδώ και κάποιες εβδομάδες.

Όλοι οι υπόλοιποι είναι παίκτες που τη χρονιά που μας πέρασε δεν αγωνίστηκαν με τη φανέλα του Ολυμπιακού αλλά δόθηκαν δανεικοί. Ο λόγος για τους Ραντζέλοβιτς, Κούντε, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Νταμπό και Αλίγιαγκιτς.

Στις παραπάνω περιπτώσεις έχει ζητηθεί από τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Ρέντη και να προπονούνται κανονικά ως και τις 6 Ιουλίου που λήγουν τα συμβόλαια τους. Έπειτα θα γίνει συζήτηση με τους ίδιους και τους εκπροσώπους τους, ώστε είτε να υπάρξει εκ νέου δανεισμός είτε πώληση.

Όσον αφορά τον Γκάρι Ροντρίγκες εκεί οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να απαλλαγούν τελείως από το συμβόλαιο του, αποδεσμεύοντας τον.

Τέλος υπάρχει ένας σημαντικός αστερίσκος και έχει να κάνει με την παραμονή του Θανάση Ανδρούτσου. Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να τον κρατήσει στο ρόστερ του και αναμένεται τις επόμενες μέρες να υπάρξει συνάντηση για να υπογραφεί η ανανέωση του συμβολαίου του 26χρονου, αφού το ισχύον λήγει στα τέλη Ιουνίου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς