16.2 C
Athens

Μωραΐτης: Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια, στόχος ο Παναθηναϊκός να γίνει επτάστερος

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε ο Δημήτρης Μωραΐτης, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του που θα φοράει τα πράσινα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεν του αρέσουν τα μεγάλα λόγια, ωστόσο δεν μπορούσε να μην πει πως μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση της 7ης EuroLeague.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Τα συναισθήματά μου είναι, πραγματικά, απερίγραπτα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι σε μία τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Ανυπομονώ για όλα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο πολύ μπορώ.

Γενικά, δε μου αρέσει να λέω μεγάλα λόγια, αλλά, προφανώς, ένας μεγάλος στόχος που θα ήθελα να εκπληρωθεί, είναι να γίνει ο Παναθηναϊκός επτάστερος. Πιστεύω ότι είναι το όνειρο και το όραμα όλων μας, θα ήταν τεράστια επιτυχία για μένα».

Για το αν ήταν όνειρο του η μεταγραφή αυτή: «Προφανώς, πιστεύω πως είναι όνειρο κάθε παιδιού να αγωνιστεί σε μία τόσο μεγάλη ομάδα και στην EuroLeague. Όπως είπα και πριν, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, ανυπομονώ και δε βλέπω την ώρα να παίξω μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο».

Για τον Αταμάν: «Πιστεύω πως θα μάθω πολλά απ’ αυτόν, είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές της EuroLeague, τη δεδομένη χρονική στιγμή, έχει πάρει δύο EuroLeague, back to back. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του».

Για το πως περιμένει την πρώτη του παρουσία ως παίκτης της ομάδας σε γεμάτο ΟΑΚΑ: «Ανυπομονώ, περιμένω πώς και πώς να παίξω σε γεμάτο ΟΑΚΑ, να νιώσω τον κόσμο να φωνάζει για εμάς. Θέλω να το νιώσω, πραγματικά ανυπομονώ».

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Περιμένω από τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο, να μας στηρίζει καθημερινά. Εγώ από τη μεριά μου θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να φτάσουμε όλοι μαζί εκεί που θέλουμε και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς